LEIDINGGEVENDE HORECA DE BOLDER

De Bolder op kampeerterrein Stortemelk te Vlieland zoekt versterking van het vaste team van leidinggevenden. Continuïteit staat daarbij centraal. We zoeken iemand die dit seizoen al instroomt. In principe werk je van eind maart tot half oktober. Op jaarbasis is dat gemiddeld 30 uur per week.

Publicatiedatum: 17 jul 2019
19 jul 2019 - 1 jul 2020
Vlieland
8899BX
30 - 40 uur
MBO
parttime
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je bent een meewerkend leidinggevende (teamleider/barhoofd), die ons jonge dynamische team kan aansturen. Je bent verantwoordelijk voor de hele ‘voorkant’ van De Bolder en zult ook veel op de werkvloer staan om jonge mensen op te leiden en om zelf mee te werken. Daarnaast al het werk voor een deel bestaan uit kassa's opmaken, planningen maken en lichte administratieve bezigheden.

Hoe ziet het seizoen er uit voor jou?
Je werkt bij ons van eind maart tot half oktober. In het voorseizoen heb je veel contact met vaste gasten en komen er regelmatig nieuwe medewerkers proefdraaien. Jij leidt mensen op en stoomt het team klaar voor de piekdrukte.

Een van de eerste drukke periodes is de meivakantie, zeker tijdens het festival ‘Here Comes The Summer’ dat zich grotendeels in en om De Bolder afspeelt. Naarmate het drukker wordt, wordt het team van medewerkers groter en raken zij beter op elkaar ingespeeld. In de drukste weken lopen er zo'n zes à zeven leidinggevenden rond, voor een groot deel studenten die al meerdere zomers bij ons werken. Het tweede, veel grotere festival ‘Into The Great Wide Open’ is de knallende afsluiter van het hoogseizoen. Daarna bouwen we af en werken we toe naar de wintermaanden.

Wat we van jou verwachten

Jouw belangrijke kenmerken of eigenschappen:
- ervaring met leidinggeven
- ruime horeca-ervaring
- hard willen werken
- een scherpe blik en inzicht
- gastvrijheid
- niet te beroerd zijn om het vervelendste klusje zelf te doen

Wat we je bieden

- verblijf op Vlieland
- een flextimercontract voor gemiddeld 30 uur per week voor een heel jaar
- salaris conform de CAO Recreatie, loonschaal 6

Wie we zijn

Grand café De Bolder op Vlieland: een groot, dynamisch en cultureel ingesteld horecabedrijf en onderdeel van Kampeerterrein Stortemelk. In het laagseizoen genieten mensen van een boek bij de open haard en runnen we De Bolder met een klein team. In het hoogseizoen zetten we soms op topdagen in vier uur tijd rond de 800 maaltijden weg met een team van een man of 50, om direct na het diner ruimte te maken voor toffe live-muziek of dj's in onze Kleine Zaal (zo heet het grand café als podium). Ook in de Grote Zaal is er ’s zomers een topprogrammering met bands en theatervoorstellingen.

Informatie sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze leuke, afwisselende en uitdagende baan, stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar wsm@stortemelk.nl