Medewerker bar / ijssalon / bediening Schiermonnikoog

Voor onze ijssalon zijn wij opzoek naar leuke collega's! Ben jij per direct of vanaf juli inzetbaar en heb jij zin een een leuke tijd op Schiermonnikoog? Lees dan verder en solliciteer!

Publicatiedatum: 20 aug 2019
16 aug 2019 - 30 sep 2019
Schiermonnikoog
9166LA
20 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben jij opzoek naar een leuke vakantiebaan, heb je zin in een leuke tijd op Schiermonnikoog en in een gevulde spaarrekening? Dan is dit een leuke functie voor jou!

Voor onze ijssalon zijn wij opzoek naar enthousiaste medewerkers die in de weekenden en schoolvakanties beschikbaar zijn om aan de slag te gaan. Ben jij bereid je handen uit de mouwen te steken?Het weer in Nederland zit niet altijd mee. Maar op de dagen dat de zon schijnt en heel Nederland massaal naar het strand gaat is de ijssalon van Ambrosijn een hotspot. Jong en oud zoeken verkoeling. Ambrosijn biedt hun gasten service, klantvriendelijkheid en uiteraard het lekkerste ijs van Schiermonnikoog! Daarom zijn wij opzoek naar gemotiveerde kandidaten die zelfstandig zijn en in het weekend en in vakanties kunnen werken.

De meeste diensten zullen plaatsvinden in de zomervakantie, maar mocht je voor die tijd al beschikbaar zijn is het ook mogelijk om binnenkort al aan de slag te gaan!

Wat we van jou verwachten

  • Werkervaring is geen vereiste;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig kunnen werken;
  • Gastgericht en representatief.

Wat we je bieden

  • Een leuke en gezellige werkplek tijdens de zomermaanden;
  • Een marktconform salaris;
  • Kost en inwoning tegen een geringe vergoeding;
  • Werkervaring bij de leukste ijssalon van Schiermonnikoog.

Wie we zijn

Ambrosijn is een jong en ambitieus horecabedrijf. Wij gaan niet voor doorsnee en gemakkelijk. Wij willen voor onze gasten écht het verschil maken. Of het nu gaat om een ambachtelijk bereid ijsje, een overnachting in een royale hotelsuite of een uitgebreid diner met een bijzondere gastronomische beleving: wij willen onze gasten raken en een unieke ervaring bieden. Dus ben jij iemand, die geniet als anderen genieten? Heb je een dienstverlenende en gastvrije instelling?

Informatie sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaand formulier, door een bericht te sturen naar info@ambrosijn.nl, via onze facebook pagina of telefonisch: 0519-720261