Medewerker bediening M/V

Als jij voor horecapassie en een goed humeur zorgt, zorgen wij voor de rest. Vast salaris, full- of part time, collega's waar je blij van wordt, zon, zee en strand.

Publicatiedatum: 13 jun 2019
14 jun 2019
Vlieland
8899AD
24 - 32 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker bediening weet je op een leuke en professionele wijze gasten te onderhouden en van persoonlijke service te voorzien. Je verleent gastvrijheid op een ongedwongen en toch representatieve manier waarbij de gast in het middelpunt staat.

Wat we van jou verwachten

Je zorgt samen met jouw collega's voor een stralende zaak, allemaal met maar één doel: gasten verwonderen met je uitstekende service. Alles voor een glimlach noemen we dat.

Wij vragen:
Meer dan uitstekende communicatieve vaardigheden.
Klantgerichtheid, aanpassings- en inlevingsvermogen.
Je deelt onze obsessie voor klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor een glimlach!
Je bent flexibel beschikbaar. Zowel overdag, in de avonden als in de weekenden.

Wat we je bieden

Wij bieden je een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland en uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent! Bij de Oude Stoep is er ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. Het salaris is conform de horeca cao, na aftrek van wettelijke inhoudingen wordt dit per maand netto uitbetaald.

Loon conform Horeca cao.
Huisvesting op het mooiste Waddeneiland.
Ongekend goede werksfeer.
Zowel fulltime als parttime dienstverband.
25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek. Als je belooft dat je terugkomt.
Een baan bij 1 van de leukste werkgevers op Vlieland

Dus… Solliciteren maar!

Wie we zijn

Grand café De Oude Stoep is gevestigd in de pittoreske Dorpsstraat van het mooie dorp Oost-Vlieland. Het pand alleen al straalt allure uit. Alle seizoenen is het bij de Oude Stoep genieten van het goede leven. Een heerlijke plek om gezellig te lunchen of intiem te dineren, dit onder het genot van een uniek uitzicht op de mooie Waddenzee. Voor meer informatie kun je terecht op http://grandcafevlieland.nl/

Informatie sollicitatie

Stuur je CV met recente pasfoto en motivatie via onderstaand sollicitatie formulier of naar grandcafe@deoudestoep.nl Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Theo Vennink via 0562 453043.