Medewerker bediening Nes Ameland

Ben jij die representatieve medewerker die onze gasten bedient met onvervalste Amelander gastvrijheid? Kom werken als medewerker bediening bij het Witte Paard

Publicatiedatum: 16 mei 2018
1 jun 2018 - 1 jun 2019
Ameland
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Restaurant het Witte Paard is per aanvang van het juni op zoek naar een medewerker bediening die het seizoen of langer kan blijven werken.

Het Witte Paard op Ameland staat bekend om zijn bijzondere en intieme restaurant met de unieke sfeer van een oude Amelander Commandeurswoning. Ter ondersteuning van ons gezellige team zoeken wij een gastvrije collega die de gasten bedient met de onvervalste Amelander gastvrijheid van het Witte Paard.

Wat we van jou verwachten

Met jouw interesse in wijn en spijzen weet je de gasten te verassen met verfijnde combinaties van onze keuken. Wij zoeken daarom een kandidaat met ervaring in een vergelijkbaar restaurant met goede kennis van de horeca etiquette. Een goede (basis) productkennis is een pre , de bereidheid jouw productkennis te ontwikkelen het allerbelangrijkst.

Als medewerker van dit kleine maar zeer goed bezochte restaurant is het van belang dat je rust kunt bewaren tijdens drukke diners zonder dat dit ten koste gaat aan de kwaliteit en de service aan de gasten.

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke functie in een hecht team en een goede beloning boven horeca CAO. Het betreft een jaarbetrekking, zowel een parttime als fulltime is mogelijk. De werktijden zijn vanaf 17 tot c.a. 23 uur. Wij bieden kost en inwoning tegen een billijke vergoeding. Ook als je pas later in het seizoen kunt starten zijn wij geïnteresseerd in jouw sollicitatie!

Wie we zijn

Restaurant het Witte paard is gevestigd in een oude Commandeurswoning in het centrum van Nes. Het authentieke pand dateert van 1734. Het interieur heeft de oude sfeer uit vroeger eeuwen bewaard in de dikke balken en de beroemde tegeltjes, springertjes genaamd.

Het intieme restaurant met z’n sfeervolle aankleding heeft voor de liefhebber keus uit diverse vis-, vlees- of vegetarische gerechten, veelal bereid met of gemaakt van verse Amelander en seizoensproducten zoals: lamsvlees, mosselen, asperges en wild. Een ruime keus uit diverse wijnen maakt het diner meer dan af.

Informatie sollicitatie

Wil jij bij ons komen werken, stuur ons dan een mailtje met CV en foto naar info@hetwittepaardameland.nl of reageer via onderstaand formulier. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Arjan Smit via 0620696199.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB