Medewerker bediening Texel incl huisvesting!

Zorg jij voor de sfeer waar iedereen zich welkom voelt? Kom werken bij 't Bikkelement!

Publicatiedatum: 18 apr 2019
22 apr 2019 - 1 nov 2019
Texel
1795AA
32 - 38 uur
MBO
fulltime
11,00 per uur
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Een leuke baan in de Texelse Horeca! Familie Restaurant t Bikkelement zoekt een leuke, vlotte en gastvrije medewerker bediening.

Ben jij die vriendelijke gastheer / gastvrouw die kan zorgen voor een ontspannen, gemoedelijk en ongedwongen sfeer waar iedereen zich welkom voelt, solliciteer dan op deze vacature en kom werken op Texel!

Wat we van jou verwachten

Als medewerker bediening barst je van gastvrijheid en ben jij een echt mensen mens. Bij voorkeur heb je enige ervaring maar met de juiste motivatie valt alles te leren! Kun jij zes weken werken in het hoogseizoen of ons team komen versterken tot november 2019? Wij horen het graag!

Wat we je bieden

Een leuke baan bij een oprecht familiebedrijf waar met veel plezier, passie en gastvrijheid gewerkt wordt. Deel je onze passie voor het vak dan heeft ’t Bikkelement de juiste baan voor jou!

’t Bikkelement stelt jouw salaris vast aan de hand van leeftijd, ervaring & het Horeca CAO. Wij bieden kosten inwoning tegen een geringe vergoeding.

Wie we zijn

De vriendelijke bediening in ons Texelse restaurant maakt een uitje compleet. ’t Bikkelement is een echt familierestaurant; een laagdrempelige zaak waar iedereen welkom is. De sfeer is ontspannen, gemoedelijk en ongedwongen. Het tempo van dineren is voor ons het tempo van serveren.

Voor een gezellig diner of een lekkere lunch heeft ’t Bikkelement een uitstekende keuken. Onze koks maken met uitsluitend dagverse ingrediënten van ieder gerecht een ware delicatesse. De gerechten in ons restaurant zijn geïnspireerd door de authentieke Hollandse keuken en het wisselen van de seizoenen.

Informatie sollicitatie

Heb jij zin in een leuke job op Texel? Bel of mail ons dan!

Familie Hooijschuur
Restaurant `t Bikkelement
Kikkertstraat 19
1795 AA De Cocksdorp Texel
T. (0222) 316547
info@bikkelement.nl