Medewerker Fietsverhuur (jaarcontract + huisvesting)

Fietsfanaat en op zoek naar een leuke baan? Kom werken bij Schierfiets op Schiermonnikoog! Let op wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband! Woonruimte is aanwezig!

Publicatiedatum: 19 sep 2019
26 sep 2019 - 1 okt 2020
Schiermonnikoog
9166PV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Hou jij er beslist niet van om dag in dag uit het zelfde te doen dan is dit precies de baan voor jou! In deze zeer afwisselende functie wordt je ingezet voor de verhuur, het (klein) onderhoud en het bezorgen van fietsen op de verschillende vakantieadressen op het eiland.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een gezellige collega die technisch aangelegd is en graag in teamverband wil werken. Enige relevante werkervaring strekt tot de aanbeveling.

Wat we je bieden

Je komt te werken in een hecht team op een super gezellig eiland met een bruisend verenigingsleven! Wij bieden een fulltime werkweek in een leuke werkomgeving op een prachtig eiland! Tegen een billijke vergoeding vind jij je onderkomen in een verzorgd twee-kamer appartement. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacatures of het werken en wonen op ons mooie eiland neem dan contact met ons op!

Wie we zijn

Het eiland Schiermonnikoog is uitgeroepen tot de mooiste plek van Nederland. Het kleinste waddeneiland beleef je het best op de fiets. Een fiets van Soepboer of Schierfiets! Soepboer Rijwielverhuur heeft drie vestigingen en is op zoek naar leuke collega’s voor verschillende vacatures!

Informatie sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken en kom je graag jaar rond op Schiermonnikoog werken en wonen. Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met CV graag per email op info@schierfiets.nl of via de sollicitatie button.

Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Nynke Soepboer; tel 0519 531 636