Medewerker Horeca (m/v)

Wij zijn op zoek naar een horeca medewerker die eigenlijk alles kan van keuken tot bediening. De functie kan zowel fulltime als parttime en voor onbepaalde tijd.

Publicatiedatum: 17 sep 2019
10 sep 2019 - 30 sep 2020
Texel
1795JV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ter versterking van ons team op Golfbaan De Texelse en Vakantiepark De Krim zijn wij op zoek naar een positief ingestelde en enthousiaste collega die ons horecateam komt versterken.

Wat we van jou verwachten

Werkervaring is gewenst, maar instelling en collegialiteit zijn minstens zo belangrijk. Je bent gewend te werken in een teamverband, je bent stressbestendig en communicatief vaardig in Nederlands en Duits. Je bent bereid ook in de avonden, weekenden en feestdagen te werken.

Wat we je bieden

Een fijne werksfeer met enthousiaste collega’s
Beloning en voorwaarden volgens de CAO Recreatie
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
Doorgroeimogelijkheden binnen De Krim Texel
Jaarrond dienstbetrekking bij gebleken geschiktheid mogelijk
Uren in overleg te bepalen
Tijdelijke woonruimte in overleg mogelijk

Wie we zijn

Altijd al willen wonen op een eiland? Wil je niet meer elke dag in de file staan? Of wil je je kinderen laten opgroeien in een gezonde omgeving met gezonde zeelucht en naar school laten gaan op prima basisscholen of voortgezet onderwijs? Kom dan werken bij De Krim Texel!

De Krim is het vakantiebedrijf met de breedste keuze aan accommodaties op de Waddeneilanden. In het parkcentrum van De Krim vind je meerdere restaurants met ieder zijn eigen formule. Hier kan genoten worden van een uitgebreid ontbijtbuffet, een goede kop koffie met Texels gebak, een ijsje of a la carte lunchen of dineren.

Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg naar ons mooie eiland Texel. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ons vak. Werken in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij De Krim zetten tot wel 470 enthousiaste medewerkers zich elk seizoen weer in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten.

Bijna een halve eeuw na de oprichting bestaat De Krim Texel uit negen exploitaties: Vakantiepark De Krim, Texelcampings Loodsmansduin, Kogerstrand, De Shelter en Om de Noord, Hotel Molenbos, Golfbaan de Texelse, Bungalowpark ’t Hoogelandt en Residentie Californië.

Al met al hebben we veel om trots op te mogen zijn. Maar de ambities blijven onverminderd hoog; zo zal De Krim de komende tijd zich nog meer op de Texelse maatschappij richten. Er zullen meerdere initiatieven opgepakt worden die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het hele eiland.

Informatie sollicitatie

We ontvangen graag je gegevens via onderstaand formulier en zullen vervolgens spoedig contact met je openemen.

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met personeelszaken via 0222 390110.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.