Medewerker Keuken

Als medewerker keuken maak je niet zomaar gerechten, jij maakt gasten blij! Jij voelt je thuis in de keuken en ondersteund de koks op alle fronten.

Publicatiedatum: 13 jun 2019
21 jun 2019
Vlieland
8899AD
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben je dapper, niet bang voor een scherp mes en heb je nog een en ander te leren in de keuken? Geen probleem! Als je leergierig bent en bereid bent hard te werken, steek je veel op in de keuken van Grand Cafe De Oude Stoep. Als medewerker keuken maak je niet zomaar gerechten, jij maakt gasten blij! Jij voelt je thuis in de keuken en ondersteund de koks op alle fronten.

Wat we van jou verwachten

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van gerechten en je doet soms de afwas. Je bent allround inzetbaar in de keuken om de anderen te ondersteunen.

Wij vragen:
Je bent enthousiast, hebt liefde voor horeca en daarmee specifiek voor het koks-vak.
Je hebt een professionele en flexibele instelling.
Je bent proactief, dienstverlenend en kunt goed samenwerken.
Je werkt op MBO niveau 3

Wat we je bieden

Wij bieden je een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland en uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Bij de Oude Stoep is er ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. Het salaris is conform de horeca cao, na aftrek van wettelijke inhoudingen wordt dit per maand netto uitbetaald.

Loon conform Horeca cao.
Huisvesting op het mooiste Waddeneiland.
Reiskostenvergoeding.
Zowel fulltime als parttime dienstverband.
Ongekend goede werksfeer.
Een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland.

Wie we zijn

Grand café De Oude Stoep is gevestigd in de pittoreske Dorpsstraat van het mooie dorp Oost-Vlieland. Het pand alleen al straalt allure uit. Alle seizoenen is het bij de Oude Stoep genieten van het goede leven. Een heerlijke plek om gezellig te lunchen of intiem te dineren, dit onder het genot van een uniek uitzicht op de mooie Waddenzee. Voor meer informatie kun je terecht op http://grandcafevlieland.nl/

Informatie sollicitatie

Lijkt het je leuk om op Vlieland te werken en ben je op zoek naar een leuke baan in een gezellig team? Neem dan direct contact op met Theo Vennink. Stuur je CV en een korte motivatie naar grandcafe@deoudestoep.nl. Voor vragen kun je bellen naar 0562 453043.