Medewerker Schoonmaak en Bediening Hotel Tatenhove

Heb jij gastvrijheid tot een kunst verheven en is stoffen is voor jou meer dan op je sokken door het huis sloffen? Dan voel jij je bij Hotel Tatenhove op je plek!

Publicatiedatum: 12 jun 2019
14 jun 2019 - 12 jun 2020
Texel
1796NK
15 - 38 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zoeken een pittige collega die ons housekeeping team komt versterken. Weet jij wat schoon is? Dan is er met jou in het team geen vuiltje aan de lucht!
Heb jij net als wij passie voor gastvrijheid en wil je naast de housekeeping extra uren werken? Ook voor geboren gastheren en gastvrouwen is er in de bediening plaats!

In overleg met ons bepaal jij jouw uren en jouw werkzaamheden. Spreekt dit jou aan, lees dan verder en kom werken bij Hotel Tatenhove!

Wat we van jou verwachten

Ben jij op zoek naar balans tussen privé en werk? Wil jij tijd hebben voor je hobby's of andere werkzaamheden? Heb jij schoonmaak-KRACHT, ben je gastvrij en kom je ons graag helpen? Dan komen we graag met jou in contact! Na een kennismakingsgesprek kunnen we direct een proefochtend inplannen.

Eigen woon- of verblijf op Texel of de mogelijkheid te forenzen vanuit Den Helder is een vereiste.

Wat we je bieden

Het aantal te werken uren bepalen wij in overleg met jou. Wil je graag meer dan 25 uur werken, dan kun je deze functie combineren met bedieningstaken. Tot eind oktober is er volop werk en daarna vooral tijdens de weekenden en schoolvakanties. Bij goed gevolg bieden wij de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Wie we zijn

Landgoed Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Het hotel is omgeven door natuur en heeft een unieke ligging aan de zuidelijke rand van badplaats ‘De Koog’. Het strand, het dennenbos, Nationaal Park Duinen van Texel, en het centrum van het dorp zijn te voet gemakkelijk te bereiken.

Informatie sollicitatie

Zie jij je kans schoon? Solliciteer dan direct! Sollicitaties ontvangen wij graag met CV via onderstaand formulier of op info@hoteltatenhove.nl

Voor meer informatie kun je bellen met:
Mevr. Freya Zwennis tel. 0222317274