Schoonmaakmedewerkers Ameland m/v

Kom jij het team van de Jong Schoonmaak en beheer versterken?

Publicatiedatum: 12 jun 2019
Ameland
9163JV
20 - 32 uur
MBO
parttime
onbepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers (m/v) die bij ons op Ameland willen werken(uren in overleg). We zoeken jou als je goed in teamverband kan werken en gemotiveerd bent. Je bent beschikbaar op maandag tot en met zaterdag met wisselende werktijden.

Wat we van jou verwachten

Van onze schoonmaakmedewerkers vragen wij flexibele werkhouding. Je bent representatief, kunt samenwerken met anderen, bent dienstverlenend ingesteld en een stressbestendige doorzetter!

Wat we je bieden

Wij bieden een parttime baan aan met een salaris conform cao, een goede reiskostenvergoeding en een doorgroeimogelijkheid binnen het professionele en gemotiveerde team van De Jong Schoonmaak & Beheer. Een jaarcontract behoort tot de mogelijkheden!

Wie we zijn

De Jong Schoonmaak & Beheer is een jong en ondernemend bedrijf wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We maken diverse accommodaties schoon op het eiland, waardoor we zorgen dat de gasten van onze klanten hun vakanties beginnen in een schone accommodatie.

Informatie sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en bereid om naar Ameland te reizen om te werken? Vind je het een uitdaging om ons team te komen versterken en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur dan een e-mail met je motivatie en curriculum vitae via onderstaand formulier of per email naar info@djsb.nl