Terrastijger voor bediening op Vlieland

Een baan in de horeca bij Strandpaviljoen OOST op de mooiste plek van Vlieland. Met uitzicht op zee en nét niet met je voeten in het zand. Spreekt jou dit aan en ben jij die vlotte, liefst ervaren duizendpoot in de bediening? Solliciteer!

Publicatiedatum: 22 aug 2019
15 jul 2019 - 31 okt 2019
Vlieland
8899CC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Jij bent anders-dan-anders. Je bent het liefst de hele dag aan de kust en zee te vinden en je begrijpt dat lekker eten een beleving is. Gastvrijheid begint bij jou! Als terrasmedewerker trotseer jij weer en wind en zet alle zeilen bij voor een aangename ervaring van onze gasten.

Wat we van jou verwachten

Jij draagt iedere dag een lach. Het is jouw passie om de gast te verblijden met al het lekkers dat OOST te bieden heeft. Je ziet en hoort alles en maakt een bezoek van onze gast een onvergetelijke happening. Je bent die teamplayer met wie we een scherpe koers kunnen varen.Jij begrijpt dat inzet en motivatie het verschil maken. Ervaring is gewenst maar niet noodzakelijk.

Wat we je bieden

Een parel onder de horecabanen! Een gezellige, drukke en unieke werkervaring op een even zo unieke locatie op Vlieland. Zes maanden werken met uitzicht op zee op de mooiste plek van Vlieland! Dit tegen betaling van een goed salaris dat overeenkomt met jouw kennis, kunde en ervaring. Huisvesting is aanwezig in de vorm van een appartement met gedeelde voorzieningen. Hier betaal je een kleine vergoeding voor.

Wie we zijn

OOST is ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Een exclusief, stijlvol, maar laagdrempelig visrestaurant met uitzicht op de schitterende Noordzee en op de karakteristieke Vlielandse natuur. We bereiden heerlijke, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. OOST, een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant op Vlieland.

Informatie sollicitatie

Houd jij van flipflops en de wind in je haren? Kom bedienen bij OOST en stuur jouw reactie met CV en relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan mevrouw J. Otten puurvlielandmail@hetnet.nl.