Vakantiewerk bij Schierfiets (aug/sept)

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan kom werken bij Schierfiets!

Publicatiedatum: 10 jul 2018
23 jul 2018 - 30 sep 2018
Schiermonnikoog
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor de zomer van 2018? Denk dan eens aan werken op Schiermonnikoog! Op dit oergezellige eiland komen elk jaar weer vele vakantiekrachten werken en heb je gegarandeerd een leuke zomer!

Voor onze drie fietsverhuur locaties op Schiermonnikoog zoeken wij vakantiekrachten. De werkzaamheden voor vakantiekrachten bestaan uit het verhuren, schoonmaken en het verrichten van klein onderhoud aan de fietsen.

Wat we van jou verwachten

Onze ideale kandidaat vindt het leuk om met mensen om te gaan en zorgt er graag voor dat iedere huurfiets in goede conditie wordt meegegeven. Zoek jij een leuke vakantiebaan vanaf eind juli t/m augustus of langer, werk je graag met mensen en ben je een beetje handig dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Wat we je bieden

Je komt te werken in een hecht team op een super gezellig eiland! Wij bieden een fulltime werkweek in een leuke werkomgeving op een prachtig eiland! Tegen een kleine vergoeding kunnen wij onderdak verzorgen. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacatures of het werken en wonen op ons mooie eiland neem dan contact met ons op!

Wie we zijn

Het eiland Schiermonnikoog is uitgeroepen tot de mooiste plek van Nederland. Het kleinste waddeneiland beleef je het best op de fiets. Een fiets van Soepboer of Schierfiets! Soepboer Rijwielverhuur heeft drie vestigingen en is op zoek naar leuke collega’s voor verschillende vacatures!

Informatie sollicitatie

Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met CV graag per e-mail of via onderstaand sollicitatieformulier. Vergeet niet te vermelden welke weken jij kunt werken.

Nynke Soepboer
Mail: info@schierfiets.nl