Een onvergetelijke zomer op Vlieland!

Een vakantiebaan op Stortemelk is - in de goede zin van het woord - een onvergetelijke ervaring. In de ‘Stortestaf’ heerst een ongekende teamspirit, een ronduit gezellige werklust én je vindt er vrienden voor het leven. Voor de meeste ‘Stortestaf-leden' blijft het dan ook niet bij een seizoen.

Publicatiedatum: 20 mrt 2019
30 mrt 2019 - 1 okt 2019
Vlieland
8899 BX
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Van 30 maart tot 1 oktober zoekt De Bolder, de horeca van Kampeerterrein Stortemelk, vakantiekrachten. Ben jij minimaal 16 jaar en heb je zin om in een leuk team hard te werken én een mooie zomer te hebben op Vlieland, solliciteer dan op één van de volgende vacatures via: www.stortemelk.nl/nl/vacatures

Specifiek voor de bar en keuken hebben wij enkele vacatures voor de hele periode van 30 maart tot 1 oktober, dus solliciteer nu als je de hele periode beschikbaar bent!

Barmedewerker / Bedieningsmedewerker
Voor barmedewerker ben je minimaal 18 jaar oud en voor 6 weken of langer beschikbaar. Horeca-ervaring heeft een pre. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het helpen van gasten, het serveren van verschillende dranken en het bijhouden van de bar. Drankenkennis, werken met geld, gastvriendelijkheid en inzicht zijn hierbij van primair belang. Wij verstrekken een folder met informatie over onze dranken.

Voor de bediening hanteren wij een minimale leeftijd van 17 jaar en een werkperiode van 6 weken of langer. De werkzaamheden bestaan uit het uitserveren van lunch- en dinergerechten, het uithalen van de tafels en andere werkzaamheden om het restaurant en het terras weer netjes te maken. Ervaring met het lopen met een dienblad en drie borden heeft een pre. Vereiste is dat je van aanpakken weet.

Leidinggevende bar en bediening
Wij zoeken iemand die in het hele seizoen als leidinggevende bij ons aan het werk kan. In het voorseizoen help je ons team van jonge seizoenskrachten klaar te stomen voor de piekdrukte. Je zorgt er samen met een aantal andere leidinggevenden voor dat iedereen op zijn best kan functioneren in het goed geoliede team van De Bolder.

In het hoogseizoen heb je een belangrijke coördinerende functie. Jij zorgt er voor dat de avond soepel verloopt, door hiervoor ’s middags een goede planning en indeling te maken. Gedurende de avond stuur je het team actief aan. Aan het einde van de avond zorg je voor de kassa-afdracht en maak je het gebouw met de sluitploeg klaar voor de volgende ochtend.
Vereiste voor deze functie is dat je ruime ervaring hebt in de horeca en met leiding geven. Verder is het belangrijk dat je het hele seizoen, van begin april tot eind oktober, beschikbaar bent. We bieden verblijf op Stortemelk en een salaris conform CAO.

Snackbarmedewerker / Keukenmedewerker / Pizzabakker
Ben jij minimaal 6 weken beschikbaar in de zomer en wil je ons snackteam of onze keukenploeg komen versterken?

Vereisten voor de snackbar zijn dat je minimaal 17 jaar oud bent, met geld kan werken, gastvriendelijk bent en systematisch kan werken. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opnemen, het afrekenen en het bereiden van de bestellingen. De snackbar is geopend van 6 juli tot 3 september.

De werkzaamheden van de keukenmedewerker bestaan uit de voorbereiding van en het meewerken aan de bereiding van de lunch- en dinergerechten. Vereisten zijn het goed kunnen functioneren onder druk en systematisch en netjes kunnen werken.

De pizzabakker is onderdeel van ons keukenteam, vereiste voor deze functie is dat je vanaf begin juni (eerder mag ook) tot en met 1 september beschikbaar bent. Je bent minimaal 17 jaar oud, je kan goed systematisch werken, staat open om te leren en je vindt t leuk om hard te werken. Wij werken met kant en klare bodems die we zelf beleggen met verse ingrediënten, waarna ze in vijf minuten afgebakken worden in onze dubbele steenoven. In het hoogseizoen verkopen wij tot wel 200 pizza’s op een avond.

Spoelkeukenmedewerker
Je bent minimaal 16 jaar oud en voor 4 weken of langer beschikbaar. De werkzaamheden bestaan uit afwassen in de spoelkeuken, zaallopen en andere klussen achter de schermen. Vereiste is dat je van aanpakken weet!

Extra informatie:
Wij zoeken voor de hele periode van 30 maart tot 1 oktober personeel, maar met name voor de volgende periodes:

Goede Vrijdag en Pasen 19 tot en met 22 april
Meivakantie 19 april tot en met 5 mei
Heb je een langere meivakantie, vul dan de periode in die je beschikbaar bent.
Here Comes the Summer (festival) 3 tot en met 5 mei
Hemelvaart 30 mei tot en met 2 juni
Pinksteren 7 juni tot en met 10 juni
Hoogseizoen 5 juli tot en met 1 september
Into The Great Wide Open (festival) 29 augustus tot en met 1 september

Voor ITGWO zoeken wij vanaf 26 augustus tot en met 8 september ook medewerkers

Wat we je bieden

Het vakantiepersoneel slaapt op het personeelsterrein en neemt eigen tent, matras en beddengoed mee. De maaltijden worden door Stortemelk verzorgd, tevens is er een personeelsgebouw. Voor deze ‘kost en inwoning’ wordt op het salaris een bedrag ingehouden.

Het salaris is gebaseerd op het bruto minimum jeugdloon, passend bij de leeftijd. Na aftrek van wettelijke inhoudingen wordt dit per vier weken netto uitbetaald.

Alle medewerkers die werken tijdens HereComesThe Summer & Into The Great Wide Open krijgen gratis toegang tot het festival!

Wie we zijn

Stortemelk is een groot kampeerterrein in de duinen van Vlieland. In het hoogseizoen staan er rond de drieduizend gasten op de camping. Stortemelk verzorgt dan een uitgebreid recreatieprogramma, met ook veel live muziek in grand café De Bolder. Voor meer informatie kan je terecht op www.stortemelk.nl

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag via www.stortemelk.nl/nl/vacatures, door te klikken op de button solliciteer volg je bovengenoemde link.