Vakantiewerk bediening Posthuys Vlieland

Wil jij deze zomer goed beginnen, lekker werken en geld sparen voordat je op vakantie gaat? Waar wacht je nog op! Kom werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen en vlakbij het strand!

Publicatiedatum: 13 jun 2019
14 jun 2019 - 31 jul 2019
Vlieland
8899BZ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als horeca medewerker bij het Posthuys is geen dag het zelfde! Of je nu werkt als keukenhulp of in de bediening; Jij draagt je steentje bij zodat de gasten kunnen genieten van een goede nachtrust, een uitgebreid ontbijt, de lekkere lunch op het terras of een smakelijk diner in ons knusse restaurant.

Wij zoeken leuke collega's voor de maand juni maar ook voor het gehele seizoen. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de bediening of als keuken- afwashulp dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Het Posthuys is een divers en gezellig bedrijf voor onze gasten en onze medewerkers. Daarom zoeken wij jongens en meiden die er samen met ons de schouders onder zetten om er een onvergetelijk seizoen van te maken. Niet alleen voor onze gasten maar ook voor onszelf ;-)

Draai jij je hand niet om voor een vol terras en een drukke lunch en doe je alles met veel plezier dan is Posthuys Vlieland jouw ideale werkplek!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke, goedbetaalde fulltime baan én een gezellig onderkomen in ons personeelsverblijf aan!

Je gaat werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen op loopafstand van het strand. Niet alleen tijdens je werk maar ook in je vrije tijd is het een heerlijke plek om de zomer door te brengen. Ervaring is niet vereist. We leren je de werkzaamheden graag!

Wie we zijn

Hotel Café Restaurant Posthuys Vlieland is ongetwijfeld de leukste plek van Vlieland midden in de duinen. De plaats om te genieten van een hapje of een drankje of om lekker te slapen. Zoek jij een leuke (seizoens)baan? Wij zijn op zoek naar leuke collega’s!

Informatie sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in een leuke baan? Stuur dan jouw sollicitatie via onderstaand formulier of per email aan Leonie Hacke info@posthuysvlieland.nl en vertel in welke periode jij kunt werken en wat je het liefste zou willen doen.