Vlammende kok bij De Branding

In de keuken is waar jij vlamt! Jij bent een smaakmaker pur sang en bereidt met passie de lekkerste gerechten. Ben je daarnaast in je element tussen de elementen en spreekt de vrijheid van het eilandleven je aan? Dan is dit jouw kans!

Publicatiedatum: 21 aug 2019
1 sep 2019 - 1 sep 2020
Terschelling
8891JG
38 - 40 uur
MBO
fulltime
15,00 per uur
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Koken is een kunst en de keuken het pallet. Jij bereidt koude en warme gerechten in een handomdraai. Jij houdt van een schone keuken en zorgt ervoor dat alle ingrediënten voorhanden zijn. Je bedient moeiteloos de grill, steamer, of frituur en hebt kennis van de producten waarmee je werkt. Waar nodig spring jij in als rechterhand van de leidinggevende keuken.

Wat we van jou verwachten

Creëer jij met passie die smaaksensatie voor de gast? Ben jij een teamplayer waarop de keuken kan bouwen? Wij zijn op zoek naar een energiek en enthousiast iemand die graag op Terschelling is en die bij ons wil werken omdat hij of zij daar blij van wordt. Het is niet alleen maar zon, zee en strand. Op drukke dagen is het aanpoten. Daarom zoeken we naar iemand die stressbestendig is en flexibel is ingesteld. Aantoonbare horeca-ervaring is een must. Diploma’s worden gewaardeerd maar zijn niet vereist.

Wat we je bieden

Wij bieden een gezellige baan op een van de mooist denkbare plekken van Nederland tegen een bruto uurloon van 15 euro. En we bieden meer. Wij heten je welkom in de Branding-familie. We vinden het leuk om lekker met elkaar te borrelen en te lunchen. Op vrije dagen, als de golven mooi zijn, surfen en kanoën we graag met jou.

Wij bieden woonruimte in de vorm van een gedeeld appartement dat zich bevindt in het paviljoen. Voor deze woonruimte berekenen wij geen huurkosten.

Strandpaviljoen De Branding is jaarrond geopend en kan daarom een jaarcontract bieden. Ben je op zoek naar een baan voor de periode juni tot oktober of de vakantieperiodes? Wij komen graag met jou in contact!

Wie we zijn

Strandpaviljoen De Branding is gelegen op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling. Doordat wij op palen staan, zijn we het hele jaar open. Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken in ons strandpaviljoen is dan ook een feest. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. Op onze website kun je meer informatie vinden en een beetje sfeer proeven.

Informatie sollicitatie

Smaakt dit naar meer en kun je niet wachten om de boot te nemen? Neem dan contact op met Noie & Ingrid via onderstaand sollicitatie formulier of per email info@strandpaviljoendebranding.nl en stuur informatie over jezelf, je CV en waarom je het leuk lijkt om in De Branding te komen werken.

Liever bellen of appen? Dat kan ook op nummer 0638406365; dan kunnen we je vragen even beantwoorden.