Smaakmaker gezocht! Zelfstandig kok op Vlieland

Kook jij de sterren van de hemel en spreekt het eilandleven jou aan? Kom werken als zelfstandig kok op Vlieland! Bij Puur Vlieland is zowel een seizoen als jaarbetrekking mogelijk.

Publicatiedatum: 21 aug 2019
1 jun 2019 - 1 jun 2020
Vlieland
8899AD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij kookt met passie en hebt een meesterlijk gevoel voor smaak. Je volgt daarbij de recepturen tot in detail. Je creëert een smaakbeleving voor onze gasten en zorgt ervoor dat de gerechten hoog op smaak en perfect getimed op de pas belanden. Je presteert onder druk en werkt in het hoogseizoen met plezier een uurtje langer. Samen met het team draag jij de verantwoording voor de keuken. Voor de Hygiëne, HACCP en allergenenwetgeving draai je je hand niet om.

Wat we van jou verwachten

Bij Puur zijn wij precies en houden wij de kwaliteit in de keuken nauwlettend in de gaten. Wij verwachten van onze koks en keukenhulpen dat ze hun taken zelfstandig kunnen uitvoeren, goed kunnen samenwerken en elkaar helpen waar nodig. Teamgeest is belangrijk want samen maak je er iets moois van! Een gedegen en relevante ervaring en kennis van verschillende kooktechnieken is voor de koks een vanzelfsprekendheid. Van de hulpen verwacht tante Joep een flexibele en behulpzame houding. Bij voorkeur ben je 18 jaar of ouder en functioneer je op Havo/VWO niveau.

Puur Vlieland Team biedt gezamenlijke huisvesting / woonruimte voor het team. Gezond sociaal gedrag tijdens en buiten werktijd is een vereiste!

Wat we je bieden

Puur Vlieland is puur genieten. We bieden een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland; een uitdagende en gezellige baan in een restaurant met uitzicht op het wad. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca-cao. Je betaalt een kleine vergoeding voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Wie we zijn

Lekker eten doe je bij Restaurant Puur Vlieland! Puur Vlieland grenst met de voordeur aan de gezellige dorpsstraat en met de achterzijde aan het Wad. De locatie is onze trots en de inrichting is geïnspireerd op de omgeving. De meubels van het restaurant, de serre, het waddenterras, en het erboven gelegen café Tante Pé zijn gemaakt van juthout. De bonte verzameling gejutte spulletjes zorgt voor een gezellige sfeer. Is het buiten wat guur, dan stoken wij de houtkachel!

Informatie sollicitatie

Ben jij de smaakmaker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer direct! Stuur je cv via onderstaand formulier of per email aan Mevrouw Otten van Puur Vlieland via puurvlielandmail@hetnet.nl

Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Nynke Soepboer; tel 0519 531 636