Gestrand: Zelfstandig werkend kok

Vleesgerechten, visgerechten en natuurlijk vegetarische gerechten, jij weet overal raad mee en kan jouw gasten verrassen met jouw creativiteit en smaak. Jij kan niet wachten iedereen kennis te laten maken met jouw kookkunsten en staat te popelen om onderdeel te worden van ons culinaire team.

Publicatiedatum: 15 jul 2019
9 jul 2019 - 9 jul 2020
Vlieland
8899BB
24 - 38 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Geen dag is hetzelfde. Om Gestrand een succes te maken hebben wij al gezorgd voor smaakvolle, verse ingrediënten voor de keuken. Maar dit alles komt natuurlijk het beste tot zijn recht met de juiste mensen, collega's die samen Gestrand tot The Place To Be maken!

Voel jij je aangesproken om onderdeel te worden van een geweldig team en sta je te trappelen om Vlieland kennis te laten maken met jouw kookkunsten? Solliciteer dan snel!

Wat we van jou verwachten


 • Ervaring als kok

 • Passie/ verstand voor lekker eten

 • In het bezit van een koksdiploma (minimaal niveau 3)

 • Je werkt graag in teamverband maar je kunt ook zelfstandig uit de voeten

 • Communicatief vaardig en sociaal ingesteld

 • Je bent kwaliteitsgericht

 • Flexibel en stressbestendig

Wat we je bieden


 • Loon conform Horeca cao.

 • Huisvesting op het mooiste Waddeneiland.

 • Reiskostenvergoeding.

 • Ongekend goede werksfeer.

 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

 • Een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland.

Wie we zijn

We hebben maar één doel: we willen onze gasten de ultieme vakantiebeleving geven. Daarom zijn we op zoek naar ondernemende collega’s. Gastgericht, commercieel en natuurlijk, ook gezellig. Kom je?

Hoe het is om te werken bij ons?

Er zijn weinig bedrijven waar het werk zo afwisselend is en met zo’n leuk team. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid. Je hoeft niet eerst handtekeningen te verzamelen voordat je jouw idee kunt uitvoeren. We geloven in doen. Handen uit de mouwen. En ja, dan gaat er weleens wat mis.

Wij doen alles voor die ultieme vakantiebeleving!

Onze kernwaardes

- Plezier
Het leven is kort, geniet er dus van en maak plezier. Dat doen wij ook. We werken met passie aan het product dat er ooit is geweest met de beste service, maar nemen onszelf daarbij vooral niet te serieus. Door met een knipoog naar de wereld en onszelf te kijken blijven we met beide benen op de grond staan. Natuurlijk zijn we serieus op belangrijke momenten en werken we hard, maar we zorgen ook dat we genoeg lol maken. Het liefst met elkaar en onze gast!

- Passie
Wij doen alles met passie. Passie voor ons product, onze gast, ons eiland en onze collega’s. We hebben aandacht voor elkaar. Alleen zo worden we een team met elkaar en onze gasten en worden we beter en beter. We hebben passie voor wat we doen, met heel veel energie en altijd met 100% inzet.

- Beleving
Bij de Gebroeders Houter is het de moeite waard om iets te doen dat de moeite waard is om met WOW te doen. WOW is zo'n kort, eenvoudig woord, maar het omvat echt heel veel dingen. Om WOW te zijn, moet je jezelf onderscheiden, wat betekent dat je iets moet doen dat boven en verder gaat dan verwacht. En wat je ook doet, het moet een emotionele impact hebben op de ontvanger. We zijn geen gemiddeld bedrijf, onze service is niet gemiddeld en we willen niet dat onze mensen gemiddeld zijn.

- Puur
De gebroeders Houter zijn puur. What you see is what you get. Je maakt dingen niet mooier , maar je maakt gewoon de mooiste dingen. We zijn eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. We doen wat we beloven. En we staan open voor kritiek. Bij ons weet je dat het goed zit. Of je nou klant of collega bent. Openheid en eerlijkheid zorgen voor de beste relaties omdat dat tot vertrouwen en geloof leidt.

- Doen
Handen uit de mouwen. Geen woorden, maar daden. Wij noemen deze nuchtere ondernemersmentaliteit: doen. Je idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht niet tot je idee perfect is, want dan ben je te laat. Wij zijn groot geworden door elke dag gewoon te doen.

Informatie sollicitatie

Interesse of meer informatie: Mail of bel Piet Vrielink (keuken@gestrandvlieland.nl) of reageer via onderstaand sollicitatieformulier.