Vakantiebaan pannenkoekenhuis!

Kun jij niet wachten om als horeca medewerker op Texel te komen werken? Dit leuke en kindvriendelijke Texelse pannenkoekenrestaurant is gelegen in een gezellige winkelstraat en staat al jaren bekend om zijn lekkere pannenkoeken en Texelse gastvrijheid.

Publicatiedatum: 17 apr 2019
27 mei 2019 - 1 sep 2019
Texel
1795 AA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij die vlotte dame die wij zoeken en lijkt het je waanzinnig leuk om op Texel te komen werken? Wij zoeken medewerkster bediening die plezier heeft in het werk, altijd even hartelijk is naar de gasten en vanaf eind mei tot eind augustus kan blijven werken.

Wij bedienen op een vlotte, informele, gastvrije manier waarbij een gezellige werksfeer de boventoon voert. Wij vinden het dan ook het allerbelangrijkste dat je de gasten goed kan helpen.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Wij komen graag met jou in contact! Ivm met de woonruimte kunnen wij enkel een meisje/dame inzetten voor deze functie.

Wat we van jou verwachten

In deze functie bedien je de gasten in het restaurant en op het terras. Wij vinden het fijn wanneer je al een beetje Duits kan spreken en/of goed Engels kan spreken. Wij kunnen je alles leren dus ervaring is geen vereiste!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende baan met aantrekkelijke variabele werktijden. Ons restaurant is geopend van 11 tot 23 geopend, vrije dagen zijn in overleg en de werktijden zijn als volgt:

  • 11:00 tot 17:00
  • 17:00 tot 23:00
  • 13:00 tot 23:00

Salaris wordt vastgesteld op basis van leeftijd, kennis en kunde. Wij passen de Horeca CAO toe. Huisvesting is aanwezig, je deelt een slaapkamer boven het restaurant met een collega. Je kunt alle dagen mee eten op de zaak!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Kom jij bij ons op Texel werken? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link/button of per email op info@waddenvacatures.nl