Barkeeper Discotheek de Lichtboei Ameland

Ben jij op zoek naar een leuke (vakantie)baan waar gezelligheid en plezier centraal staan? Kom dan werken als barkeeper bij de Lichtboei! Hou jij van uitgaan en lijkt het je leuk om aan de andere kant van de bar te staan? Personeelshuisvesting is aanwezig en als klap op de vuurpijl bieden wij je ook een goed salaris aan!

Publicatiedatum: 18 jun 2019
21 jun 2019 - 31 aug 2019
Ameland
9163HW
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke (vakantie)baan waar gezelligheid en plezier centraal staan? Kom dan werken als barkeeper bij de Lichtboei!

Samen met het team van de Lichtboei zorg jij ervoor dat iedereen een leuke avond heeft en dat de glazen gevuld blijven ;-)

Naast jouw inzetbaarheid als barkeeper help je mee met het opbouwen en afbreken voor evenementen en feestavonden en verzorg je de promotie van Discotheek de Lichtboei op Ameland.

Wat we van jou verwachten

Net als ons hou jij wel van een feestje.. maar nog mooier is het om zelf het feest te maken. Je bent multi-inzetbaar, fulltime beschikbaar en 18 jaar of ouder.

Wat we je bieden

Wij bieden de vakantiebaan van je leven in één van de gezelligste uitgaansgelegenheden op Ameland! Hou jij van uitgaan en lijkt het je leuk om aan de andere kant van de bar te staan? Personeelshuisvesting is aanwezig en als klap op de vuurpijl bieden wij je ook een goed salaris aan!

Wie we zijn

Discotheek de Lichtboei en café de Brouwerij vind je in het centrum van het gezellige dorp Nes op Ameland. Onze Bar-Dancing trekt een gevarieerd publiek van alle leeftijden. Werken bij ons is dan ook een zeer leuke ervaring én met leuke collega’s!

Informatie sollicitatie

Zie jij het helemaal zitten om deze zomer als barkeeper aan het werk te gaan neem dan contact op met Gerlof of Yvonne.

Gerlof: 0622670922
Yvonne: 0630760479
y.e.metz@knid.nl