Vakantiewerk Bediening Vlieland (fulltime)

Ben jij die gastgerichte horeca topper die er samen met ons een top seizoen van wil maken?

Publicatiedatum: 12 jul 2018
1 jul 2018 - 1 nov 2018
Vlieland
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij die rots in de branding die niet zenuwachtig wordt van wat drukte? Ter versterking van het team van Havenpaviljoen de Dining zoeken wij een gezellige collega die er samen met ons een topseizoen van kan maken.

Wij zoeken kandidaten voor maanden mei, juni t/m september, kun je langer blijven werken? Wij hebben volop werk tot eind oktober!

Wat we van jou verwachten

Van onze nieuwe bedieningsmedewerker verwachten wij dat hij/zij een leuke, sociale en gemotiveerde collega. Ben jij gastgericht, representatief, hard werkend, zelfstandig en kun lijkt het je bovenal leuk om een seizoen op Vlieland te werken dan ben jij geknipt voor deze leuke baan!

Wat we je bieden

Wij bieden een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de haven van Vlieland. Bij de Dining werken we met een goed fooi verdelingssysteem.

Wie we zijn

Zoek jij een baan met een prachtig uitzicht? De Dining op Vlieland zoekt keuken- en bedienend personeel voor seizoen 2018! Havenpaviljoen De Dining te Vlieland; nr. 12 van Nederland in de TerrasTop100 in 2016. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed De Wadden.

De Dining is een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten, want kwaliteit en smaak is belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Heb jij het in je om als medewerker bediening aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatie via onderstaand sollicitatieformulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com