Vakantiewerk op Schier!

Een leuke vakantiebaan? Wij hebben ze, kom werken op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 18 apr 2019
1 jun 2019 - 1 sep 2019
Schiermonnikoog
9166SH
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als vakantiekracht in onze bedrijven op Schiermonnikoog ga je een toptijd tegemoet! Je komt te werken in één van onze twee gezellige bedrijven op Schiermonnikoog. Als familie bedrijf vinden wij het belangrijk dat je op je plek bent en plezier hebt in wat je doet, als vakantiekracht ben je een onmisbaar onderdeel van het team. Samen met ons zorg jij voor tevreden gasten!

Lijkt het jou leuk om deze zomer op Schiermonnikoog te komen werken. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken voor voor de afwas, loketverkoop, keuken en bediening.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn op zoek naar een sociale, gedreven, vriendelijke en collega. Vind jij het vooral leuk om in de horeca te werken dan vragen wij jou te reageren, ervaring is geen vereiste!

Wat we je bieden

Onze opdrachtgever biedt een salaris conform horeca CAO en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Wil jij deze zomer bij ons werken? Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaande formulier of een email sturen aan info@waddenvacatures.nl.

Wij vragen je om bij jouw sollicitatie aan te geven welke werkzaamheden jou het leukste lijken en in welke periode (datum van/tot) jij kunt werken.