Verkoop medewerker Schiermonnikoog

Kom werken bij de Schiermonnikoger Vishandel, de leukste baan op het oergezellige Schier!

Publicatiedatum: 23 apr 2018
2 apr 2018 - 31 dec 2018
Schiermonnikoog
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Droom jij van een leuke baan als verkoopmedewerker bij een vishandel, vast niet! Wij verwachten ook niet dat je de vis in ons assortiment, kent lust of eet. Al hebben wij wel de reputatie dat wij al onze medewerkers tenminste aan de kibbeling hebben gekregen!

Wat we van jou verwachten

Wij vragen geen ervaring want je kunt alles van ons leren. Wel vinden wij het belangrijk dat je iedere dag met plezier naar je werk komt, houdt van de nodige grappen en grollen, je beste beentje voor zet en graag met mensen om gaat. Herken jij jezelf in bovenstaande dan is onze vacature verkoopmedewerker echt iets voor jou.

Wat we je bieden

Een super gezellige werksfeer met een flinke scheut humor en de nodige eilander nuchterheid. Als klap op de vuurpijl bieden wij een aantrekkelijk salaris conform de CAO detailhandel er op toe. Voor sollicitanten van het vaste land hebben wij woongelegenheid beschikbaar. En oh ja de lucht van gebakken vis krijg je er gratis bij, de eerste fles van de beste shampoo krijg je daarom van het huis.

Wie we zijn

Als enigste viszaak op het eiland is het een komen en gaan van (vaste) gasten die een haring komen happen of een lekker visje komen eten. De Schiermonnikoger Vishandel wordt goed bezocht en het is er altijd gezellig, onze vis wordt dan ook gebakken met de nodige dosis humor.

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan heel iets anders en had je nooit verwacht om bij een vishandel te komen werken? Stap uit je comfortzone en wordt onze nieuwe collega!

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB