Verkoopmedewerker Ameland – Nes

Retail is jouw vak, jij staat bij het openen van de winkel alweer te popelen om onze klanten te ontvangen! Niets is mooier dan een verzorgde winkel en een goed begeleiding van het aankoopproces.

Publicatiedatum: 13 feb 2019
1 apr 2019 - 1 sep 2019
Ameland
9163GZ
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Jouw inzet maakt het verschil. Als verkoopmedewerker van onze winkels in het mooie en toeristische dorp Nes help je klanten bij hun zoektocht naar het juiste artikel. Heeft de klant een vraag, een klacht of een probleem? Jij gaat het gesprek aan en zorgt voor het juiste antwoord of de juiste oplossing. Je speelt in op de wensen van de klant, jouw werk is essentieel voor het realiseren van een hoge klanttevredenheid.

Wat we van jou verwachten

Jij hebt een vlotte babbel, spreekt vloeiend Nederlands, kunt je prima redden in de Duitse of Engelse taal en weet als geen ander hoe je klanten blij kan maken. Herken jij jezelf in dit profiel,dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we je bieden

  • Een marktconform salaris en een baan voor tenminste vijf maanden;
  • Een winkel waar je je creativiteit in kwijt kunt en die je verder kunt ontwikkelen.
  • Huisvesting in de vorm van een appartement die je deelt met personeelsleden

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken en wil jij niets liever dan een een leuke baan op het mooie Ameland. Reageer dan op deze vacature en stuur je CV en motivatie mee.