Kom jij werken als verkoopmedewerker Brood op Terschelling?

Publicatiedatum: 22 feb 2018
1 mrt 2018 - 1 mrt 2019
Terschelling
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als verkoopmedewerker van onze broodafdeling werk je nauw samen met onze brood- en banketbakkers. Je zorgt voor een nette volle afdeling en helpt klanten met hun wensen en bestellingen. Daarnaast houd jij je bezig met organiseren, het klaarzetten van de horecabestellingen en vind je het leuk om verse pizza’s te bereiden. Dit alles doe je binnen een groot team in een dynamische supermarkt.

Wat we van jou verwachten

Ben jij flexibel inzetbaar, representatief en beschikbaar per maart 2018? Solliciteer dan nu!

Wat we je bieden

Jumbo Mier op Terschelling, een leuk bedrijf om voor te werken! Met een fijne sfeer met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten en zomaar je vrienden kunnen worden. Wij bieden een salaris waar je blij van wordt, daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. Wij bieden een fulltime baan, uren eventueel in overleg maar voor deze functie de voorkeur naar fulltime. Een jaarcontract behoort tot de mogelijkheden.

Als jij het wonen en werken op één van de mooiste Waddeneilanden als een uitdaging ziet dan komen wij graag met jou in contact! Wij bieden personeelshuisvesting aan in één van onze appartementen op minder dan 2 km van de Jumbo. Badkamer, keuken en woonkamer deel je met collega’s. Er wordt een kleine vergoeding voor de kosten gevraagd van maximaal vijftig euro p.p. per maand voor de geboden huisvesting.

Wie we zijn

Jumbo Terschelling Formerum bevindt zich centraal op het midden van het eiland, naast de authentieke dorpsmolen. Wij zijn reuze trots op de winkel. De prachtige vers pleinen bieden heerlijke groente, fruit, vers gesneden vlees en kaas en vers brood uit onze eigen ambachtelijke bakkerij. Ook is er een slijterij aanwezig. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan altijd klaar voor onze klanten.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaand formulier of per email met jouw CV en beschikbaarheid aan:
Jumbo Mier Terschelling marieke.mier@jumbo.com

Voor meer inforatie kun je contact opnemen met Marieke Mier op 0562-448729

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB