Verkoopmedewerker Supermarkt 2019 (fulltime met huisvesting) – Schiermonnikoog

Voor een supermarkt op Schiermonnikoog zoeken wij gemotiveerde verkoopmedewerker. Zoek jij een leuke werkplek op een mooi eiland lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 12 dec 2018
1 apr 2019 - 30 sep 2019
Schiermonnikoog
9166LN
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij op zoek naar representatieve enthousiaste (allround) medewerker voor een supermarkt op Schiermonnikoog. Wil jij graag deel uitmaken van een ijzersterk team, kun je zelfstandig jouw taken uitvoeren en weet je wat werken is? Wij zoeken kandidaten voor de volgende periodes:

  • april tot oktober
  • mei tot september
  • juli t/m september

De werkzaamheden bestaan uit het helpen lossen van vrachtwagens, bijvullen van de winkel, het draaien van de kassa en niet te vergeten het verlenen van een prettige dienstverlening aan onze klanten.

Wat we van jou verwachten

Bij voorkeur heb je ervaring in de levensmiddelenbranche opgedaan en weet je precies wat er van je verwacht wordt in een drukke supermarkt. Je bent gemotiveerd weet van aanpakken en kunt net even harder werken als dat nodig is. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs, dit in verband met bezorgen van boodschappen op locatie. Pas jij in het geschetste profiel en hou je van een uitdaging solliciteer dan snel!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke baan bij een drukke supermarkt
Huisvesting wordt tegen een kleine vergoeding verzorgd
Een keurig netjes salaris volgens CAO levensmiddelen

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button.