Verkoopmedewerker Supermarkt 2019 (fulltime met huisvesting)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel aankomst van de vracht. Er is altijd werk en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en niet te vergeten een oergezellige tijd op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 13 jun 2019
21 jun 2019 - 1 sep 2019
Schiermonnikoog
9166LN
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij op zoek naar representatieve enthousiaste (allround) medewerker voor een supermarkt op Schiermonnikoog. Wil jij graag deel uitmaken van een ijzersterk team, kun je zelfstandig jouw taken uitvoeren en weet je wat werken is? Wij zoeken kandidaten voor de volgende periodes:

  • mei tot september
  • juli t/m september

De werkzaamheden bestaan uit het helpen lossen van vrachtwagens, bijvullen van de winkel, het draaien van de kassa en niet te vergeten het verlenen van een prettige dienstverlening aan onze klanten.

Wat we van jou verwachten

Bij voorkeur heb je ervaring in de levensmiddelenbranche opgedaan en weet je precies wat er van je verwacht wordt in een drukke supermarkt. Je bent gemotiveerd weet van aanpakken en kunt net even harder werken als dat nodig is. Pas jij in het geschetste profiel en hou je van een uitdaging solliciteer dan snel!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke baan bij een drukke supermarkt
Huisvesting wordt tegen een kleine vergoeding verzorgd
Een keurig netjes salaris volgens CAO levensmiddelen

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of stuur een email aan info@waddenvacatures.nl