Verkoopmedewerkers Terschelling

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en natuurlijk een geweldige tijd op Terschelling!

Publicatiedatum: 19 aug 2019
1 sep 2019 - 31 dec 2019
Terschelling
8894KE
28 - 40 uur
MBO
fulltime
11,85 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Vanaf september 2019 zoeken wij ter ondersteuning van het gezellige team van een dynamische supermarkt op het eiland Terschelling medewerkers voor de functies Verkoopmedewerker Vleeswaren & Kaas & Verkoopmedewerker Bakkerij

Voor de afdelingen vleeswaren & kaas en brood zorg je als winkel- verkoopmedewerker voor een nette volle afdeling en help je klanten met hun wensen en bestellingen. Daarnaast houd jij je bezig met organiseren en het klaarzetten van de (horeca)bestellingen.

Wat we van jou verwachten

Lijkt het je leuk om te werken bij een supermarkt en heb je wellicht al enige ervaring in een winkel of supermarkt opgedaan, ben je representatief en ben je beschikbaar vanaf eind april 2019 dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Verkoopmedewerker Bakkerij:
Fulltime september tot oktober bij voorkeur langer.
tenminste 18 jaar, bij voorkeur 21+.
actief, overzicht houden, zelfstandig, vers, ambacht.
salaris minimaal schaal B.

Verkoopmedewerker Vleeswaren & Kaas:
28-40 uur september tot oktober bij voorkeur langer.
teamverband, passie voor vers, actief naar de klant, productkennis.
salaris minimaal schaal A

Wat we je bieden

Een salaris conform het uitstekende CAO en het uitzicht op een jaarcontract of contract voor onbepaalde tijd. Huisvesting is aanwezig. Je verblijft in ons personeelshuis de vergoeding hiervoor beperkt zich tot slechts twee uur werken per week. Het in deze vacature geboden salaris is gebaseerd op schaal B voor een medewerker van 23 jaar of ouder. Huisvesting is aanwezig!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl