Vlotte en frisse bedieningsmedewerkers m/v

Jij bent net als ons niet dertien in het dozijn. Humoristisch, extrovert, creatief, daadkrachtig en bovenal gastvrij dat is wie jij bent. Keer op keer zorg jij samen met je collega's voor die heerlijke ontspannen 'niets hoeft maar alles mag' gastvrijheid die ons restaurant kenmerkt.

Publicatiedatum: 15 apr 2019
1 mrt 2019 - 12 jan 2020
Ameland
9163 GR
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als jij er bent dan staan we sterk! Niet omdat je de beste bent maar omdat je ons aanvult. Samen zorgen we voor kwaliteit en gastvrijheid van niveau. In deze afwisselende functie verzorg je de bediening op het terras en in het restaurant. Het in en uitchecken van onze hotelgasten dat doe je tussen de bestellingen door. Jij kunt alles aan en doet dit met een glimlach :-)

Wat we van jou verwachten

Jij bent op zoek naar een horecabaan die je de vrijheid en ruimte biedt om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. Wij zoeken iemand die dit wil! Ons motto; jij blij wij blij!

Natuurlijk is enige ervaring en kennis van het horeca vak gewenst maar beslist niet een vereiste. Wij vinden het belangrijker dat je onze gasten op nummer 1 kan zetten en er alles aan doet om de gasten een gastvrije beleving van formaat te bieden.

Wat we je bieden

Ben jij die frisse, enthousiaste en gedreven persoon die niet stil kan zitten en net als ons vooruit wil? Wij bieden je de mogelijkheden vooruit te komen, dit in de vorm van opleidingen en vakspecifieke cursussen.

Jouw salaris stellen wij vast op basis van leeftijd, ervaring en prestatie, eerlijk toch? Woon je niet op Ameland? Geen probleem, onze collega's van het vaste land bieden wij een luxe en tot in de puntjes verzorgd appartement met eigen slaapkamer, badkamer en keuken aan. Heb je geen zin om te koken of heb je een late dienst, voor € 3,50 per dag schuif je aan bij de smakelijke en afwisselende personeelsmaaltijd.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zie jij het helemaal zitten om bij dit restaurant op Ameland te komen werken? Ben je drie maanden of langer beschikbaar en kun je niet wachten de boot naar Ameland te pakken? Neem dan direct contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort één van onze collega's.

Voel jij je geroepen maar kun je alleen de weekenden en schoolvakanties werken ook dan is jouw sollicitatie meer dan welkom!

Sollicitaties of informatie aanvragen ontvangen wij graag via onderstaand formulier of per email op info@waddenvacatures.nl.