Camping Stortemelk

Wie zijn wij

Stortemelk is een groot kampeerterrein in de duinen van Vlieland. In het hoogseizoen staan er rond de drieduizend gasten op de camping. Stortemelk verzorgt dan een uitgebreid recreatieprogramma, met ook veel live muziek in grand café De Bolder. Voor meer informatie kan je terecht op www.stortemelk.nl

Wat we bieden

Het vakantiepersoneel slaapt op het personeelsterrein en neemt eigen tent, matras en beddengoed mee. De maaltijden worden door Stortemelk verzorgd, tevens is er een personeelsgebouw. Voor deze ‘kost en inwoning’ wordt op het salaris een bedrag ingehouden.

Het salaris is gebaseerd op het bruto minimum jeugdloon, passend bij de leeftijd. Na aftrek van wettelijke inhoudingen wordt dit per vier weken netto uitbetaald.

Alle medewerkers die werken tijdens HereComesThe Summer & Into The Great Wide Open krijgen gratis toegang tot het festival!

Stortemelk.nl Vlieland

Onze vacatures

Een onvergetelijke zomer op Vlieland!

Een vakantiebaan op Stortemelk is - in de goede zin van het woord - een onvergetelijke ervaring. In de ‘Stortestaf’ heerst een ongekende teamspirit, een ronduit gezellige werklust én je vindt er vrienden voor het leven. Voor de meeste ‘Stortestaf-leden' blijft het dan ook niet bij een seizoen.

30 mrt 2019 - 1 okt 2019
Vlieland