Bakkerij Westers Vlieland

Wie zijn wij

Als derde generatie in de bakkersfamilie Westers zet Lisette de traditie voort. Liefde voor het ambacht en voor het eiland geven inspiratie en plezier in het werk. ‘Met liefde gemaakt, met smaak gegeten…’ is dan ook onze slogan. Westers is de enige ambachtelijke bakker op het prachtige eiland en dagelijks bereiden we overheerlijke verse producten: een breed assortiment van vers brood en gebak, een unieke ontbijtservice en taarten op maat.
Het familiegevoel vinden we erg belangrijk en dat merk je in de uitstraling van de winkel en de band binnen het team. Bij Bakkerij Westers voel je je thuis!

Wat we bieden

Wij bieden jou een kans op een eindeloze zomer op Vlieland. Je wordt opgenomen in een hecht team van vlotte collega´s. We vinden plezier en gezelligheid tijdens én na het werk belangrijk. Na een drukke dag gaan we regelmatig lekker barbecueën of bakken we met zijn allen pizza’s in onze bakkerij. Je wordt aangestuurd door een van de vaste medewerkers. Dat doen we met humor en gezelligheid en waar nodig gericht. Het startsalaris van deze functie bedraagt €11,66 op basis van een leeftijd van 22 jaar of ouder.

Je verblijft in ons appartement boven de zaak dat je deelt met collega´s. Hiervoor rekenen we een vergoeding van €7,50 per dag. Samen met je collega´s doe je boodschappen en kook je. De slaapkamer deel je wanneer nodig met een ander. Op zondagen ben je vrij en ontdek je de mooiste stranden en het geheim van het eilandleven.

Onze vacatures

Medewerker bediening Bakkerij

Summer is a state of mind! Ben jij klaar voor een leuke tijd op een supergezellig eiland, werk je graag in teamverband en heb je affiniteit met horeca werkzaamheden? Dan is deze gezellige baan op het prachtige Vlieland jouw kans! Let op huisvesting is aanwezig!

14 okt 2019 - 14 okt 2020
Vlieland