Grand Café De Oude Stoep

Wie zijn wij

Grand café De Oude Stoep is gevestigd in de pittoreske Dorpsstraat van het mooie dorp Oost-Vlieland. Het pand alleen al straalt allure uit. Alle seizoenen is het bij de Oude Stoep genieten van het goede leven. Een heerlijke plek om gezellig te lunchen of intiem te dineren, dit onder het genot van een uniek uitzicht op de mooie Waddenzee. Voor meer informatie kun je terecht op http://grandcafevlieland.nl/

Wat we bieden

Wij bieden je een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland en uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Bij de Oude Stoep is er ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. Het salaris is conform de horeca cao, na aftrek van wettelijke inhoudingen wordt dit per maand netto uitbetaald.

Verder zorgen wij voor:
Huisvesting op het mooiste Waddeneiland
Reiskostenvergoeding van je bootkaartje
Ongekend goede werksfeer

Onze vacatures

Medewerkers bediening (m/v)

Per direct is Grand Café de Oude Stoep op zoek naar enthousiaste medewerkers bediening. Als medewerker bediening weet je op een leuke en professionele wijze gasten te onderhouden en van persoonlijke service te voorzien. Wij bieden zowel full-time als parttime functies aan het gehele jaar door.

1 okt 2018 - 1 okt 2019
Vlieland

Zelfstandig werkend kok (m/v)

Grand Café de Oude Stoep zoekt een communicatieve en representatieve zelfstandig werkend kok met horeca mentaliteit en ervaring. Iemand die er van houdt om zijn of haar handen uit de mouwen te steken en gasten in de watten te leggen.

1 okt 2018 - 1 okt 2019
Vlieland