Paal 17 Texel

Wie zijn wij

Werken bij een bruisend horeca bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Paal 17 is op zoek naar leuke collega’s met een voorliefde voor de horeca!

Proeven van de zomer, je doet het bij Paal 17 Zomers op Texel. Zachte loungemuziek, een trendy interieur, lekkere cocktails en wereldgerechten op de kaart, dat is Zomers! Zomers staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17. Hier proef je altijd een relaxt en zomers sfeertje, verleidelijk genoeg om tot ver ná zonsondergang te vertoeven.

Genieten van Texel doe je natuurlijk aan zee, om precies te zijn bij Paal 17 Aan Zee. We hadden geen treffendere naam kunnen bedenken voor ons duurzame paviljoen. Een dagje strand is hier ongeacht het seizoen een succes. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking die in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid.

Onze paviljoens op het Texelse strand zijn bij uitstek geschikt voor feesten of partijen. Met onze prachtige foodtruck en heus mini paviljoen verzorgen wij uw feest of partij met een vleugje zomers aan zee nu ook op locatie.

Wat we bieden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie waarin gastvrijheid voorop staat. Ben jij enthousiast, hou je van een uitdaging, weet jij van aanpakken, heb je passie voor de horeca? Lees dan snel verder!

Wij bieden
Een unieke werkomgeving
Een afwisselende baan in een gezellig team
Een fulltime functie met een passend salaris
Bij gebleken geschiktheid kans op jaarbetrekking
Goede arbeidsvoorwaarden

Paal17.com Texel

Onze vacatures

KEUKENHULP TEXEL(m/v)

Ben jij enthousiast, hou je van een uitdaging, weet jij van aanpakken, heb je passie voor koken? Lees dan snel verder!

12 feb 2018 - 31 dec 2018
Texel

MEDEWERKER BEDIENING TEXEL (m/v)

Werken bij een bruisend horeca bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Paal 17 is op zoek naar leuke collega’s met een voorliefde voor de horeca!

12 feb 2018 - 31 dec 2018
Texel

Zelfstandig werkend kok Texel (m/v)

Kok bij Paal17, een baan waarin creativiteit en eigen inbreng wordt gewaardeerd!

19 mrt 2018 - 1 apr 2019
Texel

Sous Chef (m/v) Texel

Heb jij een passie voor koken, vindt je het leuk om medewerkers te coachen en zoek je een afwisselende baan in de horeca? Lees dan verder…

1 feb 2018 - 31 jan 2018
Texel