Puur Vlieland

Wie zijn wij

Lekker eten en gezellig borrelen doe je bij Restaurant Puur Vlieland en Café tante Pé in het centrum van Oost Vlieland.

Puur Vlieland grenst met de voordeur aan de gezellige dorpsstraat en met de achterzijde aan het Wad. De locatie is onze trots, de inrichting is dan ook geïnspireerd door de omgeving. De meubels van het restaurant, de serre, het waddenterras, en café Tante Pé zijn gemaakt van juthout, overal vind je een bonte verzameling van leuke gejutte spulletjes. Er hangt altijd een gezellige sfeer, is het buiten wat guur dan stoken wij de houtkachel.

Café tante Pé bevindt zich op de eerste verdieping, heeft 9 wisselende soorten bier op de tap en meerdere op de fles. Hier kun je aan de bar of in de banken genieten van een hapje en een drankje , tot 10 uur serveren wij in het café de lekkerste tapasgerechten. Wij houden van gezelligheid en daar hoort natuurlijk ook een leuk stuk muziek bij, vandaar ook de slogan na 14 treden wil je nooit meer naar beneden.

Wat we bieden

Een gezellige, leuke maar zeer zeker ook drukke baan die garant staat voor een onvergetelijke (werk)ervaring op het mooie en gezellige eiland Vlieland. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca cao en een kleine vergoeding van jou voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Puurvlieland.nl Vlieland

Onze vacatures

Puur Vlieland heeft momenteel geen open vacatures.