Havenpaviljoen De Dining

Wie zijn wij

Zoek jij een baan met een prachtig uitzicht? Havenpaviljoen De Dining op Vlieland, nr. 12 van Nederland in de TerrasTop100 in 2016, zoekt keuken- en bedienend personeel voor seizoen 2019! Werken bij De Dining is in vele opzichten niet te onderschatten!

De Dining is een modern bedrijf. We werken graag gestructureerd en zetten de gast op de 1e plaats. Ieder jaar doen wij ons best om een leuk team samen te stellen en gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe producten en natuurlijk het altijd fantastische uitzicht over Wereld erfgoed de Wadden.

Wat we bieden

Wij bieden een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de haven van Vlieland. Bij de Dining werken we met een goed fooi verdelingssysteem. Wij bieden een markt conform salaris, de huisvesting kan door ons worden verzorgd.

Dedining.nl Vlieland

Onze vacatures

Afwasser Weekenden en Vakanties

Wil jij ervoor zorgen dat er altijd voldoende schone spullen zijn voor onze gasten en je collegae? Kom dan als afwasser bij ons werken.

6 apr 2019 - 28 okt 2019
Vlieland

Medewerker Bediening weekenden en vakanties

Kom werken op Vlieland! Wij hebben vacatures voor ervaren medewerkers bediening die de weekenden en schoolvakanties lekker willen bijverdienen!

6 apr 2019 - 28 okt 2019
Vlieland