Restaurant het Witte Paard

Wie zijn wij

Restaurant het Witte paard is gevestigd in een oude Commandeurswoning in het centrum van Nes. Het authentieke pand dateert van 1734. Het interieur heeft de oude sfeer uit vroeger eeuwen bewaard in de dikke balken en de beroemde tegeltjes, springertjes genaamd.

Het intieme restaurant met z’n sfeervolle aankleding heeft voor de liefhebber keus uit diverse vis-, vlees- of vegetarische gerechten, veelal bereid met of gemaakt van verse Amelander en seizoensproducten zoals: lamsvlees, mosselen, asperges en wild. Een ruime keus uit diverse wijnen maakt het diner meer dan af.

Wat we bieden

Wij bieden een leuke functie in een hecht team en een goede beloning boven horeca CAO. Het betreft een jaarbetrekking, zowel een parttime als fulltime is mogelijk. De werktijden zijn vanaf 17 tot c.a. 23 uur. Wij bieden kost en inwoning tegen een billijke vergoeding. Ook als je pas later in het seizoen kunt starten zijn wij geïnteresseerd in jouw sollicitatie!

Onze vacatures

Medewerker bediening Nes Ameland

Ben jij die representatieve medewerker die onze gasten bedient met onvervalste Amelander gastvrijheid? Kom werken als medewerker bediening bij het Witte Paard

1 jun 2018 - 1 jun 2019
Ameland