Restaurant MARINA

Wie zijn wij

Restaurant MARINA is gevestigd aan de jachthaven van Schiermonnikoog. Hier komen bezoekers van het eiland graag om te genieten van het prachtige uitzicht over het wad en de levendige sfeer van de jachthaven. MARINA is een gezellig en gastvrij restaurant, gerund door een jong team. Wij zijn pas tevreden als het onze gasten aan niets ontbreekt en daar zetten we ons met hart en ziel voor in.

Wat we bieden

Een leuke horecabaan met een mediterrane sfeer op één van de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. Huisvesting wordt door ons verzorgd, de dagen dat je bij ons werkt kun je rekenen op een goede maaltijd. Op vrije dagen kun je zelf koken of tegen betaling een personeelsmaaltijd bij ons nuttigen. Voor kost en inwoning betaal je een kleine vergoeding.

Marinaschier.com Schiermonnikoog

Onze vacatures

Seizoensbaan in de horeca op Schier!

Het ultieme eilandgevoel beleef je bij Marina aan ’t Wad. Jij geniet zichtbaar van het eilandleven en doet je werk met plezier. Pure passie noemen we dit. Voor wat je doet, waar je dit doet én hoe je dit doet. Tenslotte maakt aandacht alles mooier! Word jij onze nieuwe collega?

1 apr 2019 - 1 nov 2019
Schiermonnikoog