Strandpaviljoen Heartbreak Hotel

Wie zijn wij

Strandpaviljoen Heartbreak Hotel ligt op een van de mooiste plekjes van Nederland! Aan het brede witte Noordzeestrand van Terschelling, aan de rand van natuurreservaat de Boschplaat. Maar Heartbreak Hotel is meer dan een unieke locatie; het is een beleving met een knipoog naar de jaren vijftig en zestig. Het strandpaviljoen is ingericht als Amerikaanse ‘diner’ en uit de boxen schalt muziek van Elvis Presley en Johny Cash. Bij ons combineer je een drankje en lekker eten met het genot van zon, zee en strand!

Wat we bieden

We bieden een part- of fulltime dienstverband met jaarbetrekking en goed salaris. Er is eventueel woonruimte beschikbaar.

Heartbreak-hotel.nl Terschelling

Onze vacatures

Kok / keukenmedewerkers – Strandpaviljoen Terschelling

Rock jij de keuken op je blue suèdeshoes? Combineer jij Amerikaanse en Terschellinger producten feilloos tot een swingende smaaksensatie? Kom werken als zelfstandig kok/ keukenmedewerker bij Heartbreak Hotel op de parel van de wadden: Terschelling!

1 okt 2019 - 1 okt 2020
Terschelling

Medewerkers bediening – Strandpaviljoen Terschelling

Ben jij in je element temidden van zon, zee en strand? Kom werken in de bediening van strandpaviljoen Heartbreak Hotel op het mooiste plekje van Nederland!

23 sep 2019 - 30 sep 2020
Terschelling