Strandpaviljoen Paal 28

Wie zijn wij

Paal 28, het gezelligste en meest bezochte strandpaviljoen van Noord Holland! Je vindt ons paviljoen in het noorden van Texel, omgeven door een prachtig natuurgebied. Zitplaatsen op terras 150. Binnen 150 plaatsen. Uitgifte vanuit de keuken voor snacks om mee te nemen en op het strand zelf een kiosk die de verkoop regelt van diverse consumpties om mee naar het strand te nemen. Meer informatie zie www.paal28.nl

Wat we bieden

Een (jaar)betrekking bij één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland. Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige en dynamische werkomgeving met uitzicht op het mooiste strand van Nederland. De mogelijkheid om, bij goed functioneren, door te groeien tot leidinggevende eindverantwoordelijke in de keuken. Een salaris conform de Horeca CAO, afgestemd op je kennis en ervaring. Woonruimte en vervoer in de vorm van een fiets.

Paal28.nl Texel

Onze vacatures

Kranige keukenmedewerkers (jaarbetrekking)

Vacature keukenhulp bij Paal 28! Een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland. Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige en dynamische werkomgeving met uitzicht op het mooiste strand van Nederland.

12 aug 2019 - 1 sep 2020
Texel

Pittige horecatopper Strandpaviljoen

Leuk werk op Texel! Voor pittige collega's is er bijna het gehele jaar door plaats bij Strandpaviljoen Paal 28. Ervaring is niet altijd belangrijk. Motivatie, inzet en een prettige persoonlijkheid des te meer!

12 aug 2019 - 1 sep 2020
Texel