De Krim Texel

Wie zijn wij

Altijd al willen wonen op een eiland? Wil je niet meer elke dag in de file staan? Of wil je je kinderen laten opgroeien in een gezonde omgeving met gezonde zeelucht en naar school laten gaan op prima basisscholen of voortgezet onderwijs? Kom dan werken bij De Krim Texel. Op Texel is het goed toeven! En wij zijn het vakantiebedrijf met de breedste keuze aan accommodaties op de Waddeneilanden!

Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg naar ons mooie eiland Texel. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ons vak. Werken in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij De Krim zetten tot wel 470 enthousiaste medewerkers zich elk seizoen weer in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten.

De oprichters kunnen tevreden zijn. Bijna een halve eeuw na de oprichting bestaat De Krim | Texel uit negen exploitaties: Vakantiepark De Krim, Texelcampings Loodsmansduin, Kogerstrand, De Shelter en Om de Noord, Hotel Molenbos, Golfbaan de Texelse, Bungalowpark ’t Hoogelandt en Residentie Californië. Al met al hebben we veel om trots op te mogen zijn. Maar de ambities blijven onverminderd hoog; zo zal De Krim de komende tijd zich nog meer op de Texelse maatschappij richten. Er zullen meerdere initiatieven opgepakt worden die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het hele eiland.

Wat we bieden

De Krim biedt:
Een fijne werksfeer met enthousiaste collega’s
Beloning en voorwaarden volgens de CAO Recreatie
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Diverse opleiding- en cursusmogelijkheden
Doorgroeimogelijkheden binnen De Krim | Texel
Jaarrond dienstbetrekking bij gebleken geschiktheid mogelijk
Uren in overleg te bepalen
Tijdelijke woonruimte in overleg mogelijk

Krim.nl Texel

Onze vacatures

(Aankomend) Zelfstandig werkend kok m/v Texel (vaste baan)

Vakantiepark De Krim zoekt een (aankomend) Zelfstandig werkend kok m/v jaarrond: 24-38 uur per week

1 okt 2018 - 1 okt 2019
Texel