Waddenvacatures recruitment

Wie zijn wij

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en jonge professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Wat we bieden

Wij bieden zowel vast als tijdelijk werk op de Waddeneilanden. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Onze vacatures

Medewerker bediening (fulltime feb-nov)

Kom werken als bediening medewerker bij het leukste familie restaurant in de Koog!

14 feb 2018 - 1 nov 2018
Texel

Kok / Keukenhulp (fulltime feb-nov)

Kom werken als kok of keukenhulp bij het leukste familie restaurant in de Koog!

19 feb 2018 - 1 nov 2018
Texel

Kok (FT Jaarcontract)

Werk je graag geordend en netjes binnen een professionele werkomgeving dat is dit jouw kans!

1 feb 2018 - 1 feb 2019
Ameland

Snackbar medewerker (fulltime Ameland)

Bak jij binnenkort de lekkerste patat en snacks op Ameland?

31 jan 2018 - 31 jan 2018
Ameland

Huishouding medewerker

Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker algemene dienst.

19 feb 2018 - 31 dec 2018
Ameland

Medewerker Bediening m/v (fulltime jaarcontract)

Voor onze opdrachtgever een Hotel Restaurant op Schiermonnikoog zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Het hotel, restaurant en het terras met de verwarmde veranda, is voor levensgenieters een gewaardeerde plek met informeel gastheerschap, goede service en een (h)eerlijke keuken.

Schiermonnikoog

Fulltime bediening / horeca medewerker

Voor een gastvrij en goed bezocht restaurant op Schiermonnikoog zoeken wij gemotiveerde horeca medewerkers die het leuk vinden om een half jaar of langer op een oergezellig eiland te werken!

Schiermonnikoog

Schoonmaak Huishouding Hotel (2018 jaarbetrekking 30 uur per week)

Voor een hotel op Ameland zijn wij per februari 2018 op zoek naar een representatieve schoonmaak medewerker voor de housekeeping. Uren kunnen in overleg bepaald worden, er is maximaal 30 uur per week mogelijk.

Ameland

Bediening medewerker bij een strandpaviljoen

Wil jij deel uit maken van een top team bij een druk bezocht strandpaviljoen op het Waddeneiland Ameland? Zoek dan niet verder en solliciteer op deze mooie horeca functie!

Ameland

Zelfstandig werkend kok (2018 Jaarcontract Ameland)

Voor onze opdrachtgever een mooi en goed bezocht strandpaviljoen op Ameland zijn wij per februari 2018 op zoek naar een ervaren en opgeleide kok die voor een jaar of langer op Ameland wil wonen en werken.

Ameland

Kok Restaurant Terschelling (fulltime incl huisvesting)

Onze opdrachtgever, een sfeervol en goed restaurant met terras op Terschelling, zoekt per maart 2018 een vakkundige kok.

1 feb 2018 - 30 nov 2018
Terschelling

Bedieningsmedewerker Texel (fulltime)

Voor een heel goed bezocht strandpaviljoen op Texel zijn wij op zoek naar medewerkers bediening m/v. Wij zoeken kandidaten die per direct kunnen werken en fulltime beschikbaar zijn, het bedrijf is jaar rond open, er is het gehele jaar volop werk!

31 jan 2018 - 31 jan 2019
Texel

Medewerker bediening Ameland (fulltime/parttime)

Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij per december op zoek naar een medewerker bediening. Het betreft een functie die fulltime of parttime in te vullen is en een dienstverband voor langere tijd.

Ameland

Zelfstandig werkend kok Ameland (fulltime)

Kom werken als kok op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij per december op zoek naar een (zelfstandig) kok. Het betreft een functie die fulltime of parttime in te vullen is en een dienstverband voor langere tijd.

Ameland

Bediening Medewerker op Texel (2018)

Ben jij die gezellige collega die op zoek is naar een leuke uitdaging en het leuk vindt om op Texel te werken? Voor onze twee restaurants op een prachtige locatie nabij het Noordzee strand van Texel, zoeken wij leuke collega's voor de bediening!