Waddenvacatures recruitment

Wie zijn wij

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en jonge professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Wat we bieden

Wij bieden zowel vast als tijdelijk werk op de Waddeneilanden. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Onze vacatures

Allrounder grond- en hovenierswerkzaamheden – Hollum

Voor uiteenlopende klussen zoals grondwerk en hovenierswerkzaamheden zoeken wij enthousiaste medewerkers met eigen woon / verblijf op Ameland

10 jan 2019 - 31 mrt 2019
Ameland

Assistent bedrijfsleider Cafetaria – Terschelling Midsland

Woon jij op Terschelling, ben je op zoek naar een horecabaan met pit en zie je een baan als assistent bedrijfsleider helemaal zitten? Lees dan snel verder!

1 feb 2019 - 1 feb 2019
Terschelling

Verkoopmedewerker Supermarkt 2019 (fulltime met huisvesting) – Schiermonnikoog

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel aankomst van de vracht. Er is altijd werk en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en niet te vergeten een oergezellige tijd op Schiermonnikoog!

1 apr 2019 - 30 sep 2019
Schiermonnikoog

Keukenhulp Texel (fulltime) – De Koog

Zoek jij een leuke baan als keukenhulp? Grijp je kans! Kom werken in de populaire en gezellige badplaats de Koog op het schitterende Texel!

1 apr 2019 - 31 dec 2019
Texel

Bediening medewerker Texel (weekenden / vakanties) – De Koog

Heb jij altijd al willen werken in een gezellig restaurant? Grijp je kans! En kom werken in de populaire en gezellige badplaats de Koog op het schitterende Texel!

1 apr 2019 - 31 okt 2019
Texel

Cateringmedewerker / Bezorger – Schiermonnikoog

Altijd al op een eiland willen werken? Kom werken op het super gezellige Schiermonnikoog!

21 jan 2019 - 1 nov 2019
Schiermonnikoog

Medewerker bediening Texel (fulltime) – De Koog

Kom werken als bediening medewerker bij het leukste familie restaurant in de Koog!

22 feb 2019 - 4 nov 2019
Texel

Winkelmedewerkers Terschelling (huisvesting aanwezig) – Formerum

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en natuurlijk een geweldige tijd op Terschelling!

1 feb 2019 - 31 dec 2019
Terschelling

(Aankomend) Shopmanager Ameland – Nes

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je verantwoordelijkheid krijgt voor blije klanten en de omzet? Voor een warenhuis op Ameland, zoeken wij een (aankomend) shopmanager. Het warenhuis bestaat uit twee drukbezochte winkels in het centrum van Nes.

1 feb 2019 - 1 jan 2020
Ameland

Fietsverhuurder Ameland m/v (jaarcontract + woonruimte) – Nes

Ben jij fietsmonteur of wil je dit graag worden? Lees dan snel verder!

Ameland