Waddenvacatures recruitment

Wie zijn wij

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en jonge professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Wat we bieden

Wij bieden zowel vast als tijdelijk werk op de Waddeneilanden. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Onze vacatures

Medewerker bediening (fulltime jaarrond)

Relaxed en ongedwongen. Zo kunnen we de sfeer van dit bedrijf het beste omschrijven!

23 sep 2019 - 30 sep 2020
Schiermonnikoog

Fulltime bediening topper op Texel (2020)

De zomer van 2020 wordt een zomer om nooit te vergeten! Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met toekomst perspectief en huisvesting op Texel aan. Wij zoeken medewerkers die maart tot november 2020 kunnen blijven werken.

2 sep 2019 - 31 okt 2019
Texel

Bediening Topper Terschelling (Incl huisvesting)

Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid?

13 sep 2019 - 1 nov 2019
Terschelling

Hoofd bediening Strandpaviljoen (jaarcontract)

Wil jij werken voor een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word hoofd bediening op Ameland!

1 nov 2019 - 1 nov 2020
Ameland

Caissière m/v Terschelling (vanaf augustus)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boot. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! Wij bieden jou een geweldige tijd op Terschelling!

1 sep 2019 - 31 dec 2019
Terschelling

Huishouding medewerker (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan? Voor een vooraanstaand hotel op Ameland medewerkers voor de huishouding. Kun je alleen weekenden en schoolvakanties werken ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

6 sep 2019 - 31 dec 2019
Ameland

Afwasser Vlieland (fulltime inclusief huisvesting)

Wil jij nog even lekker nagenieten van de zomer op Vlieland? Dit is je kans!

6 sep 2019 - 31 dec 2019
Vlieland

Bediening medewerkers

Uitgestrekte vergezichten, de weerspiegeling van de zon op het water, een korrel zand tussen je tenen. Jouw enige zorg is dat wolkje voor de zon! Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe? Ben jij bovendien ervaren in de bediening en lijkt het je leuk een maand of langer op Ameland te werken dan is deze baan op Ameland jouw kans!

Ameland

Bediening medewerker (incl huisvesting)

Toe aan een mooie uitdaging? Pak deze kans en kom nog even lekker werken op een Waddeneiland!

2 sep 2019 - 1 nov 2019
Vlieland

Verkoopmedewerkers Terschelling

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en natuurlijk een geweldige tijd op Terschelling!

1 sep 2019 - 31 dec 2019
Terschelling

Ervaren medewerker bediening (incl huisvesting)

Gaat voor jou geen zee te hoog? Grijp dan nu je kans en kom werken op Schiermonnikoog!

1 sep 2019 - 1 sep 2019
Schiermonnikoog