Waddenvacatures recruitment

Wie zijn wij

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en jonge professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Wat we bieden

Wij bieden zowel vast als tijdelijk werk op de Waddeneilanden. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Onze vacatures

Verkoopmedewerker Vis

Bak jij straks de lekkerste vis van Oudeschild, hét vissersdorp van Texel? Met de lokale vissersvloot voor de deur heeft Oudeschild naam gemaakt in goede visgerechten. Zowel in de restaurants als in de viswinkels voeren visgerechten dan ook de boventoon.

25 mrt 2019 - 31 dec 2019
Texel

Zelfstandig werkend kok Ameland

Heb jij pit, kwaliteit, energie, hersenen, niveau, humor en creativiteit ben je servicegerichtheid en steek je graag de handen uit de koksbuis dan zoeken wij jou voor dit Hotel / Restaurant op Ameland!

1 apr 2019 - 1 okt 2019
Ameland

Terrastopper strandpaviljoen

Uitgestrekte vergezichten, de weerspiegeling van de zon op het water, een korrel zand tussen je tenen. Jouw enige zorg is dat wolkje voor de zon! Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen? Ben jij bovendien ervaren in de bediening? Dan is deze baan op Ameland jouw kans!

1 apr 2019 - 1 dec 2019
Ameland

Keukenhulp strandpaviljoen m/v

Zoek je een leuke baan op Ameland en wil je als keukenhulp veel nieuwe ervaringen opdoen? Als jij solliciteert regelen wij de rest. Leuke collega's, een goed salaris en een fijne plek om te wonen.

8 mrt 2019 - 31 dec 2019
Ameland

Zelfstandig werkende kok Strandpaviljoen (jaarcontract)

Wil jij werken voor een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word kok op Ameland!

11 mrt 2019 - 31 dec 2019
Ameland

Zelfstandig werkend kok strandpaviljoen

Gaat voor jou geen zee te hoog? Grijp dan nu je kans en kom koken op Schiermonnikoog!

4 mrt 2019 - 31 dec 2019
Schiermonnikoog

Horeca topper pannenkoekenhuis

Heb jij zin om deze zomer als medewerker bediening op Texel te komen werken? Dit leuke en kindvriendelijke Texelse pannenkoekenrestaurant is gelegen in een gezellige winkelstraat en staat al jaren bekend om zijn lekkere pannenkoeken en Texelse gastvrijheid.

27 mei 2019 - 1 sep 2019
Texel

Vlotte en frisse bedieningsmedewerkers m/v

Jij bent net als ons niet dertien in het dozijn. Humoristisch, extrovert, creatief, daadkrachtig en bovenal gastvrij dat is wie jij bent. Keer op keer zorg jij samen met je collega's voor die heerlijke ontspannen 'niets hoeft maar alles mag' gastvrijheid die ons restaurant kenmerkt.

1 mrt 2019 - 12 jan 2020
Ameland

Top kok strandpaviljoen!

Toe aan een ander uitzicht? Voor ons druk bezochte strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een zelfstandig kok die tot eind 2019 (of langer) op Ameland wil wonen en werken.

1 mrt 2019 - 1 mrt 2020
Ameland

Schoonmaak-KRACHT! Huishouding Hotel (parttime)

Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor! Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet! Is opgeruimd staat netjes ook jouw motto? Lees dan snel verder!

18 feb 2019 - 31 dec 2019
Ameland

(Aankomend) Shopmanager Ameland

Blije klanten bijten niet! Weet jij als geen ander hoe je klanten beter kan helpen en nog blijer kan maken dan is deze functie echt iets voor jou!

1 apr 2019 - 1 mrt 2020
Ameland

Spil in de keuken- Pannenkoekenhuis

Jij bent altijd op het juiste moment op de juiste plaats. Met jou in het team loopt het op rolletjes. Pannenkoeken eet je het liefst voor het ontbijt, lunch en diner en een zomer op Texel is precies waar je aan toe bent! Kom dan werken als keukenhulp in dit gezellige Texelse pannenkoekenrestaurant.

22 apr 2019 - 1 sep 2019
Texel

Cafetaria medewerker (april t/m september)

Bak jij dit seizoen de lekkerste friet en snacks op Schiermonnikoog?

1 apr 2019 - 30 sep 2019
Schiermonnikoog

Vakantiewerk op Schier!

Een leuke vakantiebaan? Wij hebben ze, kom werken op Schiermonnikoog!

1 jul 2019 - 31 aug 2019
Schiermonnikoog

Kei in de bediening (mei-sept)

Ben jij het zonnetje in huis en is horeca helemaal jouw ding? Kom werken op een van de pareltjes van het noorden, Schiermonnikoog! Met de zon op je gezicht en de wind in de haren beleef jij een topzomer!

29 apr 2019 - 30 sep 2019
Schiermonnikoog

Fulltime horecatopper op Texel

Beleef een zomer om nooit te vergeten! Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog!

18 mrt 2019 - 1 nov 2019
Texel

Medewerker Fietsverhuur (jaarcontract + woonruimte)

Een vriendelijke ontvangst in onze winkel, een passend advies en nauwkeurig onderhoud van onze tweewielers daar draait het om! Ben jij handig, heb je een voorliefde voor techniek en vind je het leuk om dagelijks tussen de mensen te zijn? Lees dan snel verder!

Ameland