Winkelmedewerkers Terschelling (huisvesting aanwezig) – Formerum

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en natuurlijk een geweldige tijd op Terschelling!

Publicatiedatum: 16 jan 2019
1 feb 2019 - 31 dec 2019
Terschelling
8894KE
32 - 40 uur
MBO
fulltime
11,85 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Vanaf februari/maart zoeken wij ter ondersteuning van het gezellige team van een dynamische supermarkt op het eiland Terschelling medewerkers voor de volgende functies:

  • Kassière (32-40 uur)
  • Winkel- verkoopmedewerkers (32-40 uur).

Voor de afdelingen vleeswaren & kaas en brood zorg je als winkel- verkoopmedewerker voor een nette volle afdeling en help je klanten met hun wensen en bestellingen. Daarnaast houd jij je bezig met organiseren en het klaarzetten van de (horeca)bestellingen.

Wat we van jou verwachten

Lijkt het je leuk om te werken bij een supermarkt en heb je wellicht al enige ervaring in een winkel of supermarkt opgedaan, ben je representatief en ben je beschikbaar vanaf februari 2019 dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat we je bieden

Een salaris conform het uitstekende CAO en het uitzicht op een jaarcontract of contract voor onbepaalde tijd. In overleg kunnen we huisvesting aanbieden, je bepaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Het in deze vacature geboden salaris is gebaseerd op schaal B voor een medewerker van 23 jaar of ouder,

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl