Zelfstandig werkend kok Ameland

Heb jij pit, kwaliteit, energie, hersenen, niveau, humor en creativiteit ben je servicegerichtheid en steek je graag de handen uit de koksbuis dan zoeken wij jou voor dit Hotel / Restaurant op Ameland!

Publicatiedatum: 16 apr 2019
1 apr 2019 - 1 okt 2019
Ameland
9161CZ
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken een een vakbekwame kok die streeft naar een een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bereiden en doorgeven volgens recept en planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken.

Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart.

Je bent netjes in de keuken en op het materiaal en zorgt voor een schone werkomgeving, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld.Wat we van jou verwachten

Wij zoeken creatieve koks met plezier in het kook-vak die in bezit zijn van certificaten zoals BHV, Sociale Hygiëne en/of leermeester certificaat of bereid zijn deze te behalen.

Wat we je bieden

Een aantrekkelijk salaris gebaseerd op jouw ervaring;
Huisvesting indien nodig;
Jaarcontract met mogelijkheden tot vast;
Opleidingen in vakkennis/certificaten;

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl