Zelfstandig kok / keukenhulpen Vlieland

Met een meesterlijk gevoel voor smaak doen onze koks en hulpkoks waar ze goed in zijn!

Publicatiedatum: 18 mei 2018
1 mrt 2018 - 13 jan 2019
Vlieland
32 - 38 uur
HAVO VWO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

De koks en hulpkoks van Puur en tante Pé doen waar ze goed in zijn. Met een meesterlijk gevoel voor smaak volgen ze de recepturen tot in de details. Zelfs tijdens top- of piekdrukte. zorgen ze er keer op keer voor dat de gerechten hoog op smaak en perfect getimed op de pas belanden.

Voor de Hygiëne, HACCP en allergenen wetgeving draaien de koks hun hand niet om dit is onderdeel van het werk en een uurtje meer werken in het hoogseizoen doen ze met plezier, samen delen ze de verantwoording voor de keuken.

De functie zelfstandig werkend kok is zowel als seizoen als jaarbetrekking mogelijk. Ter aanvulling van de keukenbrigade zoeken we leergierige hulpkoks voor de voorbereiding, mise en place, en de uitgifte in de avond. Een baan als keukenhulp is ook mogelijk als vakantiebaan van zes weken.

Wat we van jou verwachten

Bij Puur zijn wij precies en houden wij de kwaliteit in de keuken nauwlettend in de gaten. Wij verwachten van onze koks en keukenhulpen dat ze hun taken zelfstandig kunnen uitvoeren, goed kunnen samenwerken en elkaar helpen waar nodig. De teamgeest is belangrijk want samen maak je er iets moois van! Een gedegen en relevante ervaring en kennis van verschillende kooktechnieken is voor de koks een vanzelfsprekendheid, van de hulpen verwachten tante Joep een flexibele en behulpzame houding. Bij voorkeur ben je 18 jaar of ouder en functioneer je op Havo/VWO niveau.

Puur Vlieland Team beschikt over een gezamenlijke huisvesting / woonruimte voor het team, zodoende is normaal en gezond sociaal gedrag tijdens als buiten werktijd om een vereiste!

Wat we je bieden

Een gezellige, leuke maar zeer zeker ook drukke baan die garant staat voor een onvergetelijke (werk)ervaring op het mooie en gezellige eiland Vlieland. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca cao en een kleine vergoeding van jou voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Wie we zijn

Lekker eten en gezellig borrelen doe je bij Restaurant Puur Vlieland en Café tante Pé in het centrum van Oost Vlieland.

Puur Vlieland grenst met de voordeur aan de gezellige dorpsstraat en met de achterzijde aan het Wad. De locatie is onze trots, de inrichting is dan ook geïnspireerd door de omgeving. De meubels van het restaurant, de serre, het waddenterras, en café Tante Pé zijn gemaakt van juthout, overal vind je een bonte verzameling van leuke gejutte spulletjes. Er hangt altijd een gezellige sfeer, is het buiten wat guur dan stoken wij de houtkachel.

Café tante Pé bevindt zich op de eerste verdieping, heeft 9 wisselende soorten bier op de tap en meerdere op de fles. Hier kun je aan de bar of in de banken genieten van een hapje en een drankje , tot 10 uur serveren wij in het café de lekkerste tapasgerechten. Wij houden van gezelligheid en daar hoort natuurlijk ook een leuk stuk muziek bij, vandaar ook de slogan na 14 treden wil je nooit meer naar beneden.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties graag met c.v. via onderstaand formulier of per email aan:
Mevrouw Otten Puur Vlieland
e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 8MB