Zelfstandig werkend kok – Schiermonnikoog

Voor jou is koken meer dan een baan, het is een passie! Jouw grootste beloning? Lovende woorden van de gasten en lege borden! Ben jij op en top zelfstandig kok en is het bereiden van heerlijke gerechten voor jou een feest? Wij zijn op zoek naar een kundige zelfstandig Kok.

Publicatiedatum: 13 feb 2019
15 feb 2019 - 31 jan 2020
Schiermonnikoog
9166 LE
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je hebt passie voor het vak en straalt dit uit in de vorm van smakelijke en (h)eerlijke gerechten. Jij zorgt ervoor dat de gasten een heel goed gevoel aan de culinaire beleving overhouden en… snel weer terug komen. Er wordt gewerkt met dagverse (streekgebonden) producten. Iedere dag serveren wij 'çatch of the day' want de visafslag van Lauwersoog is immers heel dichtbij.

Wat we van jou verwachten

Onze toekomstige zelfstandig werkend kok is als een vis in het water in onze keuken. Voor jou kent de keuken geen geheimen. Je werkt zelfstandig, netjes, hygiënisch, kunt goed organiseren en bovenal goed koken.

Wat we je bieden

Een leuke baan op het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog! Wij vinden gezelligheid belangrijk, niet alleen voor de gast maar ook voor ons personeel. Wij geloven dat een goede werksfeer bijdraagt aan een positieve ervaring van de gast. Deel jij onze mening en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, wij komen graag met jou in contact! Wij bieden een goede salariëring en personeelshuisvesting aan.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij naar het lezen van deze vacature zin om op Schiermonnikoog te komen koken? Waar wacht je nog op solliciteer direct via onderstaand formulier of mail ons op info@waddenvacatures.nl.