Zelfstandig kok Strandpaviljoen Texel (m/v)

Kok bij Paal17, een baan waarin creativiteit en eigen inbreng wordt gewaardeerd!

Publicatiedatum: 16 okt 2018
15 okt 2018 - 1 nov 2019
Texel
9162GB
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

In deze functie draag je samen met het keukenteam zorg voor het voorbereiden en bereiden van gerechten. Je krijgt dagelijks je eigen taken opgedragen en er wordt verwacht dat je deze zelfstandig uit kunt voeren. Je bent op de hoogte van de HACCP regels en verricht je werk dan ook volgens deze regels. Je bent allround inzetbaar, weet van aanpakken en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid.

Wat we van jou verwachten

Jij bent creatief, hebt passie voor het vak en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en bezit aantoonbare kennis en ervaring van alle kooktechnieken en een afgeronde opleiding tot (restaurant)kok.

Wil jij werken in een gezellig team dat staat voor collegialiteit, professionaliteit, gastgerichtheid en heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie neem dan direct contact met ons op.

Wat we je bieden

Wij bieden een uitdagende functie voor een getalenteerde zelfstandig werkend kok in een organisatie waarin gastvrijheid voorop staat. Een baan waarin creativiteit en eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Wij bieden:
Een unieke werkomgeving
Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
Een afwisselende baan in een gezellig team
Een fulltime functie met een passend salaris
Bij gebleken geschiktheid kans op jaarbetrekking
Goede arbeidsvoorwaarden

Wie we zijn

Proeven van de zomer, je doet het bij Paal 17 Zomers op Texel. Zachte loungemuziek, een trendy interieur, lekkere cocktails en wereldgerechten op de kaart, dat is Zomers! Zomers staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17. Hier proef je altijd een relaxt en zomers sfeertje, verleidelijk genoeg om tot ver ná zonsondergang te vertoeven.

Genieten van Texel doe je natuurlijk aan zee, om precies te zijn bij Paal 17 Aan Zee. We hadden geen treffendere naam kunnen bedenken voor ons duurzame paviljoen. Een dagje strand is hier ongeacht het seizoen een succes. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking die in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid.

Onze paviljoens op het Texelse strand zijn bij uitstek geschikt voor feesten of partijen. Met onze prachtige foodtruck en heus mini paviljoen verzorgen wij uw feest of partij met een vleugje zomers aan zee nu ook op locatie.

Informatie sollicitatie

Herken jij je in deze vacature en wil je graag reageren. Stuur ons een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV via onderstaande sollicitatiebutton of naar: info@paal17.com

LET OP! Wij reageren ALTIJD op sollicitaties maar komt onze email wel eens in de spambox terecht, dit voornamelijk bij gebruikers van een Gmail of Hotmail/Live account. Mocht je na enkele dagen nog niets van ons hebben gehoord, kijk dan even in je spambox want er is een grote kans dat ons antwoord daar te vinden is!