Zelfstandig werkend kok strandpaviljoen

Gaat voor jou geen zee te hoog? Grijp dan nu je kans en kom koken op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 18 apr 2019
4 mrt 2019 - 31 dec 2019
Schiermonnikoog
9166SH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
12,50 per uur
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Kan het jou niet gek genoeg gaan in de keuken? Bij dit paviljoen is het altijd gezellig. Van open tot sluit loopt het hier lekker door. Als kok weet jij wat dit betekent, in deze keuken moet je knallen!

Op de kaart staan vlees en vis specialiteiten, alle gerechten hebben een mediterraans karakter en die passen goed bij de sfeer van dit o-zo gezellige paviljoen!

Wat we van jou verwachten

Jij bent wel wat gewend in de keuken en weet als geen ander de bonnen te combineren zodat de bediening zich moet haasten op de pas leeg te krijgen. Herken jij jezelf hierin, deel jij onze passie voor vlees en vis en wordt je blij van wat je leest? Wacht dan niet langer en kom koken op Schiermonnikoog!

Wat we je bieden

Je gaat werken in een leuk team van jonge mensen bij een zeer goed bezocht horeca bedrijf op Schiermonnikoog. Kost en inwoning is aanwezig tegen een kleine vergoeding, je deelt de woonruimte met je collega's dus dat is een goed recept voor gezelligheid! Vanwege de samenstelling van het team zoeken wij kandidaten van 18 tot c.a. 45 jaar.

Het in de vacature vermelde salaris betreft een indicatie. Het salaris wordt definitief vastgesteld op basis van leeftijd en ervaring. Voor deze vacature zoeken wij een kok die tot einde seizoen of langer kan blijven werken!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Wil jij werken op Schiermonnikoog en lijkt het jou een leuke functie toe? Solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton of per email op info@waddenvacatures.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!