Zelfstandig werkende kok (2019) – full time

Werk je graag met verse producten, maak je graag originele gerechten, leer je graag bij, door toegepaste technieken in de keuken en hou je van wat drukte in de zaak? Dan ben je bij De Dining aan het goede adres.

Publicatiedatum: 14 dec 2018
11 mrt 2019 - 31 okt 2019
Vlieland
8899 BC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Onze ideale kandidaat heeft gedegen ervaring, kan op smaak koken en weet wat er binnen een drukke keuken gevraagd wordt van een zelfstandig werkende kok. Hij is creatief, pro-actief, probleemoplossend en sportief. Kandidaat werkt vanzelfsprekend hygiënisch en is een teamspeler. Moet in staat zijn om chef te vervangen op zijn vrije dagen. Kennis van nieuwste technieken of open staan om te leren (Horeko, koken met VCC) is een pre. Wij bieden naast een markt conform salaris: Fijne werkplek op een prachtig eiland, in een leuk en goed team. Mogelijkheden tot vast contract is bespreekbaar. Een dosis werk –en levenservaring. Een zeer goed fooi verdelingssysteem. Huisvesting kan door ons worden verzorgd. Deze vacature geldt voor ten minste de periode van medio maart 2019 tot november 2019.

Wat we van jou verwachten

Onze ideale kandidaat heeft gedegen ervaring, kan op smaak koken en weet wat er binnen een drukke keuken gevraagd wordt van een zelfstandig werkende kok. Hij is creatief, pro-actief, probleemoplossend en sportief. Kandidaat werkt vanzelfsprekend hygiënisch en is een teamspeler. Moet in staat zijn om chef te vervangen op zijn vrije dagen. Kennis van nieuwste technieken of open staan om te leren (Horeko, koken met VCC) is een pre.

Wat we je bieden

Wij bieden naast een markt conform salaris: Fijne werkplek op een prachtig eiland, in een leuk en goed team. Mogelijkheden tot vast contract is bespreekbaar. Een dosis werk –en levenservaring. Een zeer goed fooi verdelingssysteem. Huisvesting kan door ons worden verzorgd.

Wie we zijn

Een modern bedrijf waar we gestructureerd proberen te werken. De gast komt op de 1e plaats, bijna alles is mogelijk en anders proberen we het. We maken veel zelf en werken met verse producten. We maken in de keuken gebruik van de nieuwste ontwikkeling op gebied van apparatuur. Typisch horeca bedrijf voor betreft de hoge pieken en de lage dalen.

Informatie sollicitatie

Lijkt het wat om je ervaring en daardoor je CV te vergroten? Stuur dan je sollicitatie via onderstaand sollicitatieformulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com