Welkom !

Let op: uw inlogprofiel is nog niet aan een bedrijf gekoppeld. Neem contact op met info@waddenvacatures.nl om uw bedrijfsdetails te koppelen.

Hier kunt u uw vacatures aanpassen, oude vacatures opnieuw activeren, dupliceren en natuurlijk nieuwe vacatures aanmaken. En onze andere diensten aanvragen.

Vacature-overzicht

nieuwe vacature
[wpuf_dashboard]
nieuwe vacature

Recruitment

Bespaar tijd en laat ons zoeken naar de juiste kandidaat voor uw vacature. Wij verzorgen de vacaturecampagne op Waddenvacatures én op meer dan dertig andere met zorg geselecteerde websites. Ons streven: de beste match voor uw vacature!

Waddenvacatures bemiddelt Studenten, Starters en Professionals voor zowel tijdelijke als vaste banen, op basis van uitzenden, detachering en werving & selectie. Ervaar wat wij voor u kunnen betekenen en plaats vrijblijvend uw opdracht, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Plaats opdracht

Payrolling

Uw medewerkers op onze payroll.

Onze backofice wordt verzorgd door een NEN 4400-1 & VCU gecertificeerde payroll dienstverlener, aangesloten bij de ABU & NBBU en in het bezit van het SNA keurmerk. Uw garantie voor flexibele, betrouwbare en correcte payrolldiensten!

Vraag offerte aan